İsviçre'de terör alarmı

İsviçre'nin Cenevre şehrinde dört terör şüphelisinin olabileceği ihbarı üzerine dün alarm verildi. Federal polisin uyarısı üzerine dün şehirde geniş güvenlik önlemleri alındı. Şüphelilerin Paris saldırısı ile ilişkili olduğu iddiasını ise federal polis departmanı doğrulamadı.

Yayınlanma: 11.12.2015 - 11:29
Abone Ol google-news

 

Le Matin gazetesinin haberine gör Belçika plakalı bir araç Cenevre'de bir polis kontrol noktasında durmadan geçti. Bunun üzerine polis, Paris saldırısıyla ilgili dört şüphelinin fotoğraflarını isteyerek araçtakilerin görüntüleriyle karşılaştırdı.

Tribune de Geneve gazetesi ise araç İsviçre'yi terk etti. İsviçre basını ise Cenevre'deki Yahudi cemaatine dikkatli olmaları uyarısı yapıldığını aktardı.

Cenevre'deki BM merkezinde de geniş güvenlik önlemleri alındı. BM binalarının önünde silahlı korumalar devriye gezdi. Merkezin önceki gece önlem olarak bir süreliğine tahliye edildiği bilgisi de verildi.

Bugün ABD ve Rus diplomaların Cenevre'de yapacağı görüşmenin gerçekleşeceği fakat toplantı yerinin gizli tutulacağı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler