İzmir ve İstanbul’da “tecrübe” ittifakı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yavuz Erkut geniş bürokrat kadrolarıyla bir araya geldi. İki il arasındaki işbirliğini geliştirmek ve tecrübe paylaşımı için stratejiler konuşuldu.

Yayınlanma: 30.11.2019 - 13:59
İzmir ve İstanbul’da “tecrübe” ittifakı
Abone Ol google-news

İstanbul’da gerçekleştirilen teknoloji bilim çalıştayında İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yavuz Erkut bir araya geldi. Geniş bürokrat kadrosuyla yapılan programda, Türkiye'nin en tecrübeli genel sekreterlerinden Buğra Gökçe İzmir’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.

Görüşmenin ardından İstanbul ve İzmir yerel yönetimlerinin birçok alanda iş birliği yapacağı açıklandı. Karşılıklı deneyim ve yönetim modellerinin paylaşıldığı toplantı sonrası İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe “işbirliğimiz artarak sürecek” dedi. İBB Genel sekreteri Yavuz Erkut da “belediyelerimiz beraber çalışıp bilgi ve deneyim paylaşımı ile güzel işler üretecek” açıklamasını yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler