İzmir'de peş peşe iki cinayet: Önce Sağlık Müdürü sonra doktor eşi öldürüldü!

İzmir'in Torbalı ilçesinde biri doktor 2 kişiyi öldüren ve bir polisi yaralayan katil zanlısı yaralı olarak yakalandı. Enver Y.'nin teslim olmadığı ve polisle çatışmaya girdiği öğrenildi. Çıkan çatışma sonucu Enver Y. ağır yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da "Bu menfur cinayetleri en ağır şekilde kınıyorum. Konunun her boyutuyla bizzat takipçisi olacağım" dedi.

Yayınlanma: 30.12.2019 - 08:48
Abone Ol google-news

İzmir'in Torbalı ilçesinde, İlçe Sağlık Müdürü Fuat Mehmet Park'ı (53) evinin önünde, 20 dakika sonra da Torbalı Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. Harun Gülcemal'in evine giderek, eşi Hatice Gülcemal'i aynı tabancayla öldürdüğü ileri sürülen, çıkan çatışmada da polis memurunu ağır yaralayan Enver Yıldız'ın (30), Atatürk Mahallesi, 1591 Sokak'taki bir evde saklandığı belirlendi.

Harekete geçen polisler, Yıldız'ın saklandığı zeminle birlikte 3 katlı binanın bulunduğu sokağın çevresindeki 10 sokağı boşaltıp, bu sokakların giriş ve çıkışlarını otomobillerle kapattı. Sokaktaki yayalar da uzaklaştırıldı. Ardından özel harekat polislerinin de aralarında yer aldığı yaklaşık 150 polis, binanın çevresini sardı. Polis, 'akrep' olarak bilinen zırhlı araçla şüpheli Yıldız'ın bulunduğu eve yaklaşıp, teslim olmaya ikna etmeye çalıştı. Ancak Yıldız, polislere direndi. Bunun üzerine özel harekat polisleri, son hazırlıklarını da tamamlayıp, binanın orta katına operasyon düzenledi.

Yıldız, yaralı olarak yakalanıp, evden sedye ile çıkarıldı. Evdeki 2 kişi de gözaltına alındı. Evin, Yıldız'ın bir yakınına ait olduğu öğrenildi.

Fuat Mehmet Park

POLİS AMELİYATA ALINDI

Durumu ağır olan polis memuru Y.K.(35), ekip arkadaşlarının durumu bildirmesi üzerine gelen ambulansla önce Torbalı Devlet Hastanesi´ne, daha sonra da Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne sevk edildi. Burada tedaviye alınan polis memurunun ameliyata alındığı bildirildi.

İZMİR TORBALI'DAKİ CİNAYETLERİN KATİL ZANLISI KAMERADA

İzmir'in Torbalı ilçesinde biri doktor 2 kişiyi öldüren ve bir polisi yaralayan katil zanlısı Enver Yıldız'ın Yazıbaşı Mahallesi'ndeki otele giriş yaptığı görüntüler ortaya çıktı. İşte çifte cinayetin katil zanlısının otelin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler