Kalabalık aileye de yakışır bir pick up

VW AMAROK'un 4x2 ve 4x4 seçenekleri bulunuyor.

Yayınlanma: 14.02.2016 - 22:55
Abone Ol google-news

Daha ilk bakışta Volkswagen Amarok Exclusive’in benim için tam da Çeşme’lik olduğunu anladım. Her ne kadar onu “ticari” diye nitelemiş olsalar da bence “sülalevi” bir araç. Benim olsaydı eğer, yazın Çeşme’de amma da rahat ederdim. Orada annemin evinde toplaştığımızda bir oğlum ve sepet dolusu boy boy yeğenim, “Hadi bizi denize götür!” diye üşüşürler başıma.

Öyle plaj havlunu omzuna atıp gidemezsin. Bunların kiminin surf’ü vardır, kiminin dalgıç kıyafeti. Kovalar, kürekler, deniz yatakları, paletler uçuşur havada. Sırf deniz edavatlarını değil, boy boy bisikletlerini, şezlong ve şemsiyelerini atardım arkaya. Bir de biz bütün yarımadayı didik didik edip en ıssız koyları keşfetmeyi severiz. Abuk sabuk yollara girer, bazan saplanıp, dönemeyiz.

Ama Amarok’la çıkardık o çukurlardan bak. Kasasında yük varken bile 45’lik eğimi rahatlıkla tırmanabiliyor, 50 cm’lik sudan geçebiliyor, kapı fitilleri su geçirmiyor. Amarok (eskimo dilinde kurt demekmiş) konforlu ve estetik. Koltuklar, leke tutmayan, sağlam Alcantara kumaşla kaplanmış. Dikiş yerlerinin kırmızı oluşuna bayıldım. Şehirde güvenle dolaştıktan sonra ormanları aşıp, acımadan çamurlu, çukurlu yollara saptım.

Standart Bi-Xenon farlar, LED gündüz sürüş farları ve 19 inç alüminyum alaşımlı jantlarıyla, 8 ileri otomatik vites özelliğiyle, yokuş iniş asistanıyla dinamik ve sportif bir pick-up bu. 4x2 otomatik ve 4x4 otomatik seçenekleri var.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler