Kameni krizi
Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan file bekçisi Carlos Kameni ile yolların ayrılması bekleniyor.

F.Bahçe’de yabancı kontenjanına takılan ve lisansı çıkarılmayan Kamerunlu kaleci Kameni ile devre arasında yolların ayrılması planlanıyor. Sarı-Lacivertli kulüple 1.5 yıl daha sözleşmesi olan 34 yaşındaki kaleciden kendisine kulüp bulması istendi. Yıllık 2.2 milyon Avro alan Kameni’ye gelen teklifler oldukça düşük. Tecrübeli kaleci de bunun için Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmak istemiyor ve antrenmanları aksatmıyor. Yönetim, tecrübeli kalecinin ücretinin önemli bir bölümünü ödemeyi göze almış durumda.
Koç-Volkan zirvesi
F.Bahçe’de kadro dışı bırakılan tecrübeli kaleci Volkan Demirel ile kulüp başkanı Ali Koç önümüzdeki günlerde bir araya geleceği konuşuluyor. Bu görüşmede tecrübeli kalecinin tartıştığı başkan yardımcısı Semih Özsoy’un da yer alacağı gelen haberler arasında. Volkan’ın menajeri Erdinç Şehit önümüzdeki günlerde kulüp başkanı Ali Koç ile Volkan Demirel’i bir araya getireceklerini ve bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi.
Sadık için geri sayım
Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 25 yaşındaki savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar için F.Bahçe’den resmi teklif aldıklarını ve önümüzdeki hafta masaya oturulacağını söyledi. Gevrek, A Spor’a yaptığı açıklamada, “Bonservis konusunda herhangi bir açıklama yapmam doğru değil ama resmi olarak teklifi aldık” ifadelerini kullandı.
Video Haberler
-
Şiddetli rüzgar etkili oldu, apartmanın 2 balkonu çöktü
-
Evine giren kişiyi öldürmüştü: İdrarını yaparken gördüm
-
Uyarılar art arda geldi: İstanbul'da trafik kilit
-
Sarıcaali köyü muhtarı bir can kurtardı
-
Kızlar Sarayı'ndaki yangının nedeni araştırılıyor
-
Ayasofya'nın İstanbul ile imtihanı
-
Düzce'de kazılan yerlerden 15 köpek ölüsü çıktı
-
Torosları şakayıklarla şenlendi
-
Hatay'da tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı
-
Mobilya atölyesinde yangın: Yurttaşlar sokağa döküldü
En Çok Okunan Haberler
-
DSÖ'den endişelendiren 'mutasyon' açıklaması
-
AVM'de yemek yediler, evladını kaybetti
-
Sedat Peker sessizliğini bozdu
-
Erdoğan'ın evine 'mesih baskını' iddiası
-
Milyonlarca Türk yurttaş etkilenecek
-
İmamoğlu'ndan suç duyurusu
-
ABD-Meksika sınırında 'narko-tünel' bulundu
-
Benzine büyük zam
-
İktidarda Özkan rahatsızlığı
-
İmamoğlu'ndan Murat Ongun açıklaması