Kameni krizi

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan file bekçisi Carlos Kameni ile yolların ayrılması bekleniyor.

Yayınlanma: 31.12.2018 - 03:30
Kameni krizi
Abone Ol google-news

F.Bahçe’de yabancı kontenjanına takılan ve lisansı çıkarılmayan Kamerunlu kaleci Kameni ile devre arasında yolların ayrılması planlanıyor. Sarı-Lacivertli kulüple 1.5 yıl daha sözleşmesi olan 34 yaşındaki kaleciden kendisine kulüp bulması istendi. Yıllık 2.2 milyon Avro alan Kameni’ye gelen teklifler oldukça düşük. Tecrübeli kaleci de bunun için Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmak istemiyor ve antrenmanları aksatmıyor. Yönetim, tecrübeli kalecinin ücretinin önemli bir bölümünü ödemeyi göze almış durumda.

Koç-Volkan zirvesi

F.Bahçe’de kadro dışı bırakılan tecrübeli kaleci Volkan Demirel ile kulüp başkanı Ali Koç önümüzdeki günlerde bir araya geleceği konuşuluyor. Bu görüşmede tecrübeli kalecinin tartıştığı başkan yardımcısı Semih Özsoy’un da yer alacağı gelen haberler arasında. Volkan’ın menajeri Erdinç Şehit önümüzdeki günlerde kulüp başkanı Ali Koç ile Volkan Demirel’i bir araya getireceklerini ve bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Sadık için geri sayım

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 25 yaşındaki savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar için F.Bahçe’den resmi teklif aldıklarını ve önümüzdeki hafta masaya oturulacağını söyledi. Gevrek, A Spor’a yaptığı açıklamada, “Bonservis konusunda herhangi bir açıklama yapmam doğru değil ama resmi olarak teklifi aldık” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon