Karne sevinci yaşayamadılar

Karnelerini alarak evlerine dönmek isteyen Niğde Fen Lisesi öğrencilerine, yine aynı okulda okuyan öğrencinin kullandığı otomobil çarptı. Kazada, 1 öğrenci ölürken, 2 öğrenci de yaralandı.

Yayınlanma: 18.06.2010 - 10:15
Abone Ol google-news

Niğde Fen Lisesi 11-A sınıfı öğrencileri Reyhan Nur İşeri (17), Kübra Nur Özkan (17) ve Gökçe Gürer (17), karnelerini almak için okullarına geldi. Okulda bir süre vakit geçiren, arkadaşlarıyla görüşen öğrenciler, daha sonra öğretmenlerinden karnelerini alarak, evlerine dönmek üzere servis aracına bindi.

Niğde-Bor karayolundaki benzin istasyonu yakınında evlerine gitmek için servisten inen 3 öğrenci, yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada, Niğde Fen Lisesi 11-B sınıfı öğrencisi Kubilay Akbal'ın (17) kullandığı 51 EU 139 plakalı otomobil, öğrencilere çarptı. Kazada, Reyhan Nur İşeri olay yerinde ölürken, Kübra Nur Özkan ve Gökçe Gürer de yaralandı.

Yaralı öğrenciler ambulansla Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kullandığı otomobille okul arkadaşlarına çarpan ve birinin ölümüne neden olan Kubilay Akbal da gözaltına alındı. Akbal'ın ailesinin izni olmadan otomobili aldığı ve ehliyetinin bulunmadığı kaydedildi.
Kazanın duyulmasının ardından, Niğde Valisi Alim Barut, Vali Yardımcısı Salim Kara, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsmet Cansaran, İl Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, okul yöneticileri ve öğretmenler, Niğde Devlet Hastanesi'ne gelerek yetkililerden yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı.

Hastane Başhekim Vekili Dr. Ünal Katman, yaptığı açıklamada, kazada 1 öğrencinin olay yerinde öldüğünü, 1 öğrencinin durumunun ağır olduğunu ve ameliyata alındığını, diğer öğrencinin ise durumunun iyi olduğunu söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler