Kartal: Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Altınordu ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun anlamı tabii ki kupayı almak, final oynamak" dedi.

Yayınlanma: 23.12.2014 - 23:05
Abone Ol google-news

Kartal, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takımın mücadelesini de tebrik ederek, "Kupada söylediğimiz gibi, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bunun anlamı tabii ki kupayı almak, final oynamak. Bu yolda bir hedefimiz daha vardı. Alt yapıdaki gençlere şans verip, onları daha iyi gözlemleyip, değerlendirip en azından bir ikisini A takıma katabilir miyiz Bunu hedefliyoruz. Az şans bulan oyuncular ile gençleri dahil ettiğimiz kadroyla sahaya çıktık. Altınordu takımı da iyi mücadele etti. Her iki takım oyuncularını tebrik ediyorum" dedi.

Bu akşamki maçta isim vermeden genç oyunculardan birisinin kendisine ışık verdiğini kaydeden Kartal, kupada bundan sonraki duruma bakıp ona göre takım planlaması yapacaklarını aktardı.

A takımın yedek oyuncularının ışık vermediği ifade edilerek yöneltilen "Şikayetiniz var mı " sorusuna Kartal, "Bu maçları oynadığımızda zaman zaman kadroda az şans bulanları da oynatmalıyız ki, performanslarını görelim. Tabii ki onlarla da ilgili bir değerlendirme yapacağız" yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler