'Kirpi' filmi 30 Ocak'ta vizyonda

Mazhar Alanson ile Güven Kıraç'ın başrollerini paylaştığı ''Kirpi'' adlı film, 30 Ocak'ta vizyona girecek. Filmde, kendisine yapılan kötülükleri asla affetmeyen 'Reşat Sapmaz', intikam almaya soyununca, filmin kahramanları içinden çıkamayacakları bir duruma düşüyor.

Yayınlanma: 20.01.2009 - 15:06
Abone Ol google-news

Türkiye'ye farklı bir perspektiften bakan ''Kirpi'' adlı film, 30 Ocak'ta beyazperdede izleyicileriyle buluşacak. 

Mazhar Alanson ile Güven Kıraç'ın başrollerini paylaştığı filmde, kendisine yapılan kötülükleri asla affetmeyen Reşat Sapmaz (Mazhar Alanson), casting ajansı sahibi, aynı zamanda yapımcı, koordinatör, tasarımcı Tahir Yaman (Güven Kıraç) ile intikam yarışına giriyor.

Küçük bir oyunla başlayan intikam maçı, büyük olaylara dönüşüyor ve filmin kahramanları içinden çıkamayacakları bir duruma düşüyor.

Demo Film'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ''Süper Baba'', ''İkinci Bahar'' ve ''Yabancı Damat'' gibi unutulmaz dizilerin senaryolarını yazan Sulhi Dölek'in ölmeden önce yazmaya başladığı senaryoyu, yönetmen ve senarist Erdal Murat Aktaş tamamladı.

''Kirpi'' filminde ayrıca, Zuhal Topal, Birsen Dürülü, Caner Özyurtlu, Zihni Göktay, İrem Altuğ, Hilal Uysun, Bahar Akça, Kubilay Penbeklioğlu, Murat Serezli, Barış Falay, Emrah Elçiboğa gibi birçok tanınmış oyuncu da rol alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler