Kocaman isyan: "Herkes kadar temiziz herkes kadar kirliyiz"

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 09.11.2014 - 19:58
Abone Ol google-news

 Kocaman, bir gazetecinin şike sürecini kastederek, "Malum dönemle ilgili size yönelik tribünlerden gelen tezahüratları nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna, "Herkes kadar temiziz herkes kadar kirliyiz" diyerek cevap verdi.

Kocaman, "1 veya 3 puanlık kazanç özellikle yukarı tırmanma adına bize çok yardım edecekti. Bu bilinçle sahaya çıktık. Golü de bulmamız bizim için büyük avantajdı. Maçı fena götürmüyorduk ancak ilk gelen topun penaltıyla sonuçlanması Trabzonspor’u tamamen oyunun içine itti. Bizim en büyük sıkıntımız Trabzonspor'un yükselen ritmine aynı ritimle karşılık veremememizdi" dedi.

İkinci yarının başında attıkları golün kendilerini maçın içine yeniden soktuğunu vurgulayan Kocaman, "Ama bu anlarda üçüncü golü bulamadık. Bosingwa’nın ortasında Cardozo’nun kafa vuruşuyla usta işi gelen bir golle öne geçmeyi başardılar ve çok fazla buna karşılık verecek gücü ortaya koyamadık. Bizim için açıkçası ligdeki ritmimizi bulmamız açısından önemli bir maçtı. Bunu başaramadık. Belki bir iki adım geriden aynı ritmi yakalamaya çalışacağız" diye konuştu.

"SIKINTILI DURUMU BERTARAF EDİP..."
Kocaman, ligdeki hedefleriyle ilgili olarak ise "Önce nispeten sıkıntılı durumu bertaraf edip orta üst gruba doğru yükselebilmeyi amaçlıyoruz. İlk yarının sonlarına doğru bunu başarabilirsek yapabilirmiyiz bilmiyorum ama ilk 8’li grubun içini bu sene için hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

"HERKESİN BU YÜZLEŞMEYİ YAPMASI GEREKİYOR"
Bir gazetecinin şike sürecini kastederek, "Malum dönemle ilgili size yönelik tribünlerden gelen tezahüratları nasıl değerlendiriyorsunuz. Tribünlerin boş kalmasını neye bağlıyorsunuz" sorusunu Kocaman, "Tribünlerin tepkisine çok fazla cevap vermek istemiyorum. Doğru olmadığını söylemem gerekiyor. Çok fazla cevap vermek istemiyorum çünkü biz profesyonellerin bazen de olsa duygularımızı, düşüncelerimizi anlatırken bazı şeyleri içimizde tutmamızın faydası var gözüküyor ama doğru değil, hoş da değil. Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Herkes kadar temiziz herkes kadar kirliyiz. Herkesin bu yüzleşmeyi yapması gerekiyor. İkinci tarafı tribünler boş. Birtakım uygulamalar var bu sene, belki bundan dolayı ama ben sizin de malum dönem diye kastettiğiniz bu dönemin çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Herkes bir şekilde zararını görüyor bunun. Görecek gibi de gözüküyor. Neyse bu kadar kalsın" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler