‘Kooperatifçiliğimiz tanzimleri yendi’

2002 yılından bu yana Çanakkale Belediye Başkanlığı yapan Gökhan farklı kazandı.

Yayınlanma: 05.04.2019 - 22:09
Abone Ol google-news

31 Mart seçimlerinde Çanakkale yine geçilmedi. 2002 yılından bu yana Çanakkale’yi yöneten CHP’li Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bu kez yüzde 60.73 oyla yeniden seçildi.

Sosyal demokrat belediyelerin başarısının halk tarafından görülmesiyle İzmir ve Çanakkale gibi kentlerin yanına İstanbul ve Ankara’nın da katıldığını kaydeden Gökhan, “Bununla kalmadık, Adana, Mersin ve Antalya’yı yeniden aldık. Kırşehir ve Ardahan da bize katıldı. Belediyecilikteki başarımızı buralarda da gösterecek ve İç Anadolu’yu da sosyal demokrasiyle tanıştıracağız. Soysal demokrasinin ayaklarını Batı’dan Doğu’ya Türkiye’nin dört bir yanında var edeceğiz” dedi.
İsmail Özay’ın milletvekili seçilmesiyle görevi devraldıktan sonra 4. kez seçim kazanan Gökhan, Cumhuriyet’e yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Türkiye’de biz sosyal demokratların, yerel yönetimlerde gerçekleştirdiği başarıları görenler, yerel yönetimlerde bizi tercih etti. Türkiye genelinde ortaya çıkan sonuç, mevcut sosyal demokrat yönetimlerin başarısının sonucudur. Bir tarafta bizim kooperatifçilik anlayışımız, diğer yanda tanzim saçmalığını insanlar gördü.”

Çanakkale halkının güvenini boşa çıkarmamak için daha fazla çalışacaklarını dile getiren Gökhan, “Aynı tempoyla, hatta artan ivmeyle huzur, bereket, kardeşlik, barış ve özgürlük için çalışmaya devam edeceğiz. Kimseyi bugüne kadar ayırmadık, yine ayırmadan, herkese hizmet götüreceğiz” diye konuştu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler