Küçük Salon yeni sezonda kapılarını açtı!

Yeni bir alternatif sahne olan Küçük Salon, Kadıköy Bahariye’de 2014-2015 sezonunda sanatseverlere buluşuyor. Emre Tandoğan, Elif Tandoğan ve Simge Gedizlioğlu tarafından kurulan Küçük Salon, tiyatronun; izleyici, oyuncu, ışık, ses gibi tüm araçlarıyla yeni formlarını keşfetmeyi hedefliyor.

Yayınlanma: 12.11.2014 - 14:34
Abone Ol google-news

Küçük Salon ekibi 2014-1015 sezonunda, yetişkinler için Emre Tandoğan’ın yönettiği; Çağıl Tekten, Derya Günaydın, Hazal Uprak, Simge Gedizlioğlu, Emir Özden, Müslüm Köse, Güneş  Seven’in sahne aldıkları Faust’u sözsüz olarak şaşırtıcı bir formda yeniden yorumluyor. Ekip, çocuklar için Ahşap Çerçeve Kukla Tiyatrosu’nun “Resimli İcatlar Atlası” adlı kukla oyunu ile genç izleyicilere de tarihte eğlenceli bir yolculuğa çıkma şansı sunuyor.


Küçük Salon, değişken 'black box' sahne yapısıyla, kendi oyunlarının yanı sıra, alternatif ve yeni arayışlarda bulunan, farklı disiplinlerdeki sanatçılara ve ekiplere de sahnesini açıyor. Uluslararası İstanbul Kula Festivali kapsamında oyunların sergileneceği küçük salon ayrıca gerçekleştireceği uluslararası projeler ve festivallere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Küçük Salon festivallerin dışında yer bulamayan kısa film yapımcı ve yönetmenleriyle kısa film meraklılarına da gala ve gösterim için salonunu açıyor. Çocuklar için kukla ve maske, yetişkinler için beden, obje tiyatrosu, Commedia dell’arte gibi teknikler üzerine atölyeler düzenlenerek kendi öğrencilerinin çalışmalarının sonucu olarak ortaya çıkaracağı performanslara da yer vermeye hazırlanıyor.


Biletli etkinlikler için bilet satışı Biletix ve Küçük Salon gişesinden temin edilebiliyor. Sadece nakit ödeme yapılabilen gişesi her gün 14:00-20:30 arası hizmet veriyor.

Bilgi için:

0216 336 5002 – 0534 338 79 85
www.kucuksalon.com
[email protected]
Caferağa Mah. Soner Sokak (Eski Sokullu Sokak) No 15/B
Bahariye/ Kadıköy


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler