Kuruçeşme Arena yıldızları ağırlıyor

Açılışından bu yana 1 milyon izleyiciyi ağırlayan Turkcell Kuruçeşme Arena bu yıl da hem dünya hem de Türkiye starlarını İstanbul Boğazı'nın en güzel manzarasına sahip mekanında izleyiciyle buluşturacak.

Yayınlanma: 05.06.2009 - 09:29
Abone Ol google-news

İstanbullular müzik dünyasının en ünlü yıldızlarını bu yaz yine, açılışından bu yana 1 milyon izleyiciyi ağırlayan Turkcell Kuruçeşme Arena’da izleyecek. Kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında nitelikli projelere sponsorluklar yoluyla destek veren Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 17 bin kişilik dev eğlence mekanı Turkcell Kuruçeşme Arena’da yerli ve yabancı müziğin dev isimlerini ağırlıyor ve “gnçtrkcll Sinema Geceleri”yle İstanbullulara müthiş bir keyif yaşatmaya hazırlanıyor.

İstanbul Boğazı’nın en güzel manzarasına sahip mekanda; Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Hadise, Kenan Doğulu, Yalın, Volkan Konak, Muazzez Abacı, Emel Sayın, Seçil Heper gibi Türk Pop Müziği’nin ve Türk Sanat Müziği’nin ünlü sesleri, en güzel şarkılarını Turkcell Kuruçeşme Arena’daki izleyicileri için söyleyecek.

Deep Purple, Santana, Jose Feliciano gibi müziğin efsanevi isimleriyle birlikte 50 Cent, Placebo, Fatboy Slim gibi genç kuşağın hayranlıkla izlediği sanatçılar da İstanbullular’la Turkcell Kuruçeşme Arena’da buluşacak.

Turkcell Kuruçeşme Arena’nın isim sponsoru olan Turkcell’in, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, eğitim ve sporun yanı sıra destek verdikleri kültür-sanat projelerinin de Turkcell’in sponsorlukları arasında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: “Turkcell, bir teknoloji şirketi olmanın ötesinde bir iletişim şirketi. Bugün 37 milyona yakın abonemiz başta olmak üzere on milyonlarca insanla sürekli iletişim halindeyiz ve iletişim kurmanın en güzel yollarından birinin de kültür-sanattan geçtiğine inanıyoruz. Yepyeni bir çehreye kavuşturduğumuz Turkcell Kuruçeşme Arena’yla, İstanbul’un kültür-sanat hayatına uluslararası bir eğlence mekanı kazandırmaktan ve şimdiye dek 1 milyon kişi ağırlamış olmaktan mutluyuz.”

 

Boğaz Kıyısında Sinema Keyfi

Geçen sezonda, konserlerin yanı sıra Milli Takımlar Ana sponsoru olarak, Kuruçeşme Arena’ya kurulan dev ekranlarla 40 bine yakın İstanbullu’nun Euro 2008 maçlarını tek yürek halinde izlemesini sağlayan Turkcell, bu yıl da konserlerin yanı sıra Turkcell Kuruçeşme Arena’da “gnçtrkcll Sinema Geceleri” düzenliyor. gnçtrkcell’lilerin vizyon filmlerini Boğaz’ın en güzel manzarası eşliğinde sadece 10 YTL ödeyerek faydalanacakları sinema gecelerinde, gnçtrkcll’lilere özel “1 bilet alana 1 bilet bedava” kampanyası da geçerli olacak. gnçtrkcll Sinema Geceleri, 8 Haziran Pazartesi günü ‘Terminatör Salvation’ filmi ile başlıyor.  Hedef, yaz boyunca düzenlenecek 8 sinema gecesinde 16 bin sinemaseveri ağırlamak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon