Lemina Galatasaray defterini kapattı mı?

Türkiye’de kalıp kalmayacağı merak konusu olan 26 yaşındaki Lemina, yayınladığı video ile İngiltere’ye geri döndüğünü açıkladı.

Yayınlanma: 28.08.2020 - 11:45
Lemina Galatasaray defterini kapattı mı?
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın Southampton’dan kiraladığı Mario Lemina, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı camiaya veda etti.

Türkiye’de kalıp kalmayacağı merak konusu olan 26 yaşındaki futbolcu, yayınladığı video ile İngiltere’ye geri döndüğünü açıkladı.

Instagram’da yayınladığı hikayede Galatasaray taraftarına teşekkür eden Lemina, “İngiltere’ye dönüyorum. Türkiye’deki taraftarlar teşekkür ediyorum, onlar en iyisi. Galatasaray’daki takım arkadaşlarıma iyi dileklerimi sunuyorum ve başarılar diliyorum. Görüşme üzere” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, geçtiğimiz günlerde Lemina ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Lemina’yı bonservisiyle vermek istiyorlar. Türk kulüpleri ödeyemez artık. 8-9 milyon euro’luk bonservisler ödeyecek durumumuz yok” şeklinde konuşmuştu.

Southampton ile sözleşmesi 2022’de sona erecek olan Lemina’nın, Premier Lig’e yükselen Fulham ile anlaşma aşamasında olduğu iddia ediliyor.

Süper Lig’de geçtiğimiz sezon 20 maçta forma giyen Gabonlu orta saha, skor katkısında bulunamamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler