Manchester United lige kötü başladı

Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig'in ilk haftasında Swansea'ye boyun eğdi.

Yayınlanma: 16.08.2014 - 16:49
Abone Ol google-news

Louis van Gaal yönetiminde yeni sezona iddialı giren Manchester United, Robin van Persie'nin de yokluğunda Swansea'ye 2-1 kaybetti.

Maça tutuk ve etkisiz başlayan Manchester United, 28 dakikada Ki'nin ayağından gelen golle maçta 1-0 geriye düştü. Golden sonra biraz toparlanan Manchester United, ilk yarı sonuna kadar rakip kalede gol aradıysa da bunda başarılı olamadı ve soyunma odasına Swansea üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıya ise hızlı başlayan taraf Manchester United oldu. Kırmızı Şeytanlar, ikinci yarıda henüz 10 dakika geride kalmadan aradığı golü Wayne Rooney ile buldu.

<video:106579>

Beraberliğin ardından taraftarının da desteğiyle galibiyet golünü aramaya başlayan Manchester United, şok bir golle bir kez daha geriye düştü.

Dakikalar 72'yi gösterirken bekletmeden kullanılan serbest vuruştu top sağ kanada açıldı. Arka direğe kesilen ortada top penaltı noktasına indi ve Sigurdsson topun gelişine yaptığı sert vuruşla De Gea'yı avladı.

Maçın kalan dakikalarında beraberlik arayan Manchester United'a iyi direnen Swansea, Old Trafford'da istediğini alan taraf oldu ve Premier Lig'e galibiyetle başladı. (Eurosport)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler