Merdivenleri yol zanneden taksici son anda kurtuldu
Şişli'de, merdivenleri yol zanneden taksici, aracıyla yokuş aşağı uçmaktan son anda kurtuldu. Taksi şoförü el frenini çekerek aracın merdivenlerden uçmasını engelledi. Çevreden yetişen vatandaşlar da taksiyi iple bağlayıp, tekerinin altına taş koyarak yardım etti.
Elmadağ İnönü Mahallesi'nde, saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, müşteriyi bıraktıktan sonra Dolapdere yönüne gitmeye çalışan taksi sürücüsü, yol zannettiği merdivenlere yöneldi. Son anda merdivenleri fark eden sürücü, el frenini çekerek yokuş aşağı uçmaktan son anda kurtuldu.
Bu sırada olayı gören mahalle sakinleri yardıma koştu. Aracın aşağı düşmesine engel olmak için arka tekerleğin altına taş koyan vatandaşlar, daha sonra da taksiyi bir iple elektrik direğine bağladı. Taksi sürücüsü, vatandaşların yardımıyla araç içinde çıkarıldıktan sonra itfaiye ekiplerini aradı.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tüm çabalarına rağmen taksiyi düştüğü yerden çıkaramadı. İtfaiye daha sonra aracı demir halatla sabitledi.
İtfaiyenin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik tedbiri alırken, taksinin düştüğü yerden çıkarılması için vinç beklendiği öğrenildi.
AYNI YERDE 3'ÜNCÜ KAZA
Taksicinin yardımına ilk koşan mahalle sakinlerinden Bilal Kösedağ, "Burayı yol zannetmiş. Taksici 'el frenini çektim' dedi bize. Takır takır araba gitti. Adam içinden inemiyordu. Hemen koştuk geldik. Bu üçüncü olay. Adamı kurtardık, sonra aracı direğe bağladık" dedi.
Video Haberler
-
Adilcevaz'da Mayıs sonu kar yağışı
-
Çorum'da trafiği kilitledi
-
Evin deposuna giren yılanı itfaiye yakaladı
-
Zehirli türlerinden biri! Tekirdağ kıyılarında görüldü
-
Kan izlerini yok edemeyince ateşe vermiş
-
Trabzon'da dev akvaryumun tabelası
-
İşçilerin ihbarda bulunduğu bahçe söndürüldü
-
Çakmakla oynayan çocuk ,evi yaktı
-
Ataşehir'de 2. kattan atlayıp dehşet saçtı
-
Hurdaya dönen araçtan yaralı olarak kurtuldu
En Çok Okunan Haberler
-
Sedat Peker de devreye girdi
-
Ünlü bankadan korkutan dolar/TL tahmini
-
Merkez için 'izin alamadılar' yorumu
-
Atatürk bir kez daha haklı çıktı
-
Nedir bu TURKEN Foundation?
-
Külünk'ten tehdit paylaşımları!
-
Atatürk Havalimanı’nda işler karıştı
-
Motorine dev zam!
-
'15 Temmuz' iddiası: Peker'in sözlerini doğruladı
-
İktidarın seçim oyunu