Messi, 3 kere Real Madrid'i reddetti

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin, Real Madrid'i 3 kere reddettiği ortaya çıktı.

Yayınlanma: 28.01.2016 - 13:47
Abone Ol google-news

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'i kadrosuna katmak için 3 kere Arjantinli yıldızın kapısını çaldığı iddia edildi.

İspanyol radyosu Cadena Cope, Messi'nin 2011, 2013 ve 2015'te Real Madrid'den gelen üç transfer teklifini de geri çevirdiğini öne sürdü.

İspanyol radyo kanallarından Cadena Cope, Real Madrid'in Lionel Messi'ye üç kez transfer teklifinde bulunduğunu ama Arjantinli yıldızı Barcelona'dan koparamadığını öne sürdü. Messi'yi rakibinden kopararak 2000'de Luis Figo transferinin yarattığı etkiyi tekrarlamak isteyen Real Madrid Başkanı Florentino Perez, üç girişiminde de Messi'den "Teşekkür ederim ama benim kulübüm Barcelona" yanıtını aldı.
Cadena Cope'un iddia ettiği ilk girşim 2011 yazında gerçekleşti. Cristiano Ronaldo'nun Manchester City'e gideceği söylentileri ayyuka çıkmışken Florentino Perez'e yakın bir kişi Real Madrid'de resmi bir görevi olmamasına karşın Messi ile İspanya dışında görüşmek için başvuruda bulunda ama Messi'nin ayrılmaya niyeti olmadığı yanıtını aldı. 2013'te Barcelona Neymar ile anlaşmış ama Real Madrid Cristiano Ronaldo'yu yeni bir sözleşmeye ikna edememişken (Eylül'de imzaladı) Perez kulüpteki üst düzey yöneticilerinden birinin Messi ile görüşmesini istedi. Real Madrid'in bu girişimi de başarılı olmadı. 2015'te Barcelona'nın üç kupalı sezonu sonrası Perez bir kez daha şansını denedi. Yine bir üst düzey yöneticisini Messi'ye gönderdi. Bir kez daha olumsuz yanıt aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler