Messias'a 5 milyon Euro: Eski yıldız devrede

Fenerbahçe, stoper adaylarından biri olan Brezilyalı savunmacı Messias için, oyuncunun kulübü America Mineiro'ya 5 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Yayınlanma: 03.01.2019 - 12:12
Messias'a 5 milyon Euro: Eski yıldız devrede
Abone Ol google-news

Süper Lig'de kabus gibi geçen ilk yarının ardından devre arasında eksiklerini kapatmak isteyen Fenerbahçe, büyük sorunlar yaşadığı stoper bölgesi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Özellikle Neustatder'in performansından hiç memnun olmayan teknik direktör Ersun Yanal, Skrtel'in yanına mutlaka yeni bir partner istiyor.

Başkan Ali Koç, Futbol Direktörü Damien Comolli ve Teknik Direktör Ersun Yanal, birçok futbolcu için kafa kafaya verip değerlendirmelerde bulunurken Sarı-Lacivertli kulüp, adaylarından biri olan Brezilyalı stoper Messias Junior için resmi adım attı.

TRANSFER İÇİN DEIVID DEVREDE

Fenerbahçe, Brezilya Ligi'nde America Mineiro forması giyen 22 yaşındaki savunmacı için 5 milyon Euro'luk teklifini oyuncunun kulübüne sundu.

Eski futbolcusu Deivid de Souza aracılığıyla transfer görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye, Brezilya temsilcisi Ameica Mineiro'nun rakamı yetersiz bularak 'Hayır' cevabı verdiği ve Sarı-Lacivertli kulüpten 8 milyon Euro talep ettiği öğrenildi. (Fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler