Nagehan Alçı: Bizden kolay kolay kurtulamazlar

Nagehan Alçı, seçim sonuçlarını değerlendirmek için katıldığı programında taktığı kolyenin 'HDP'ye göz kırpıyor' şeklinde yorumlanarak haberleştirilmesine yanıt verdi.

Yayınlanma: 10.06.2015 - 14:46
Abone Ol google-news

<video:295097>

Milliyet yazarı Nagehan Alçı, seçim sonuçlarını değerlendirmek için Kanal 24'te yayınlanan "Esas Mesele" programında taktığı kolyenin 'HDP'ye göz kırpıyor' şeklinde yorumlanarak haberleştirilmesine, ile yanıt verdi.

Kürt folklorik renkleri olan kırmızı, sarı ve yeşil renkteki kolyenin 'bir mesaj içerdiğine' atıfta bulunan Oda TV'nin haberine twitter hesabından 'Taktığım kolyeden yüzlerce haber çıkaranlara: Şu zor dönemeçte daha da kararlı biçimde Erdoğan ve Davutoğlu'nun yanındayım.Tavrım nettir..' diye cevap veren Alçı, "Seçimden hemen sonra benimle ilgili, Rasim ile ilgili bir kampanya başlatıldı. Diyorum ki: 'Boşuna heveslenmesinler. Bizden kolay kolay kurtulamazlar.'" dedi.

KOLYE O RENKLERDE DEĞİL
"Benim seçim gecesinde taktığım kolyeyi dillerine doladılar. Öncelikle o kolye denildiği gibi Yeşil-Sarı-Kırmızı değil, Yeşil-Sarı-Turuncu. Ama varsayın ki öbür türlü olsun ne çıkacak bundan."

"KARNIMDAN KONUŞAN BİR İNSAN DEĞİLİM Kİ"

"Ben ne o kolyeyi takarken ne de ekrana çıkarken aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şey." diyen Nagehan Alçı şöyle sürdürdü sözlerini:  "Ben karnımdan konuşan bir insan değilim ki... Korkak bir tavrım yok ki. Söyleyeceğimi, açık açık söylerim."

Medya sitelerine yansıyan, Rasim Ozan Kütahyalı'ya istifa et baskısı yapıldı, ancak istifa etmediği için Sabah gazetesinden kovulacak haberini sorduğumuz Alçı, "Bunların hepsi yalan" dedi ve şöyle devam etti:

"Rasim Ozan Kütahyalı'nın Sabah gazetesinden kovulacağı iddiası da yalan. Haberde söylenildiği gibi ne 3 aydır Rasim'e istifa çağrısı yapıldı ne de Sabah'tan kovuluyor. Bunların hepsi yalan."

Kaynak: Gazeteciler.com


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler