Napoli takıldı Juventus Şampiyonlar Ligi biletini aldı

İtalya Serie A’nın son haftasında Juventus, deplasmanda Bologna’yı 4-1 mağlup edip Napoli’nin puan kaybetmesiyle Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı garantiledi.

Yayınlanma: 23.05.2021 - 23:43
Napoli takıldı Juventus Şampiyonlar Ligi biletini aldı
Abone Ol google-news

Serie A’da bugün oynanan karşılaşmalarla sezon sona erdi. Günün ilk karşılaşmasında Inter, Udinese’yi 5-1 mağlup edip şampiyonluk kupasını kavuştu. Diğer karşılaşmalar sonucunda ise Napoli, Şampiyonlar Ligi biletini Juventus’a kaptırdı.

NAPOLİ FIRSAT TEPTİ

Son hafta karşılaşmaları öncesinde dördüncü sırada yer alan Napoli, kazanması halinde Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı garantileyeceği maçta sahasında Verona ile 1-1 berabere kaldı. Juventus’un kazanmasıyla dördüncü sıradaki yerini kaybeden Napoli, sezonu beşinci sırada tamamladı.

JUVENTUS İLK YARIDA FARKA GİTTİ

Şampiyonlar Ligi için Bologna’yı yenip Napoli’nin puan kaybını bekleyen Juventus, istediğini aldı. Juventus, Bologna’yı Federico Chiesa, Adrien Rabiot ve Alvaro Morata’nın 2 golüyle mağlup ederek Napoli’nin takılmasıyla dördüncü sıraya yükseldi ve Şampiyonlar Ligi vizesini aldı.

MİLAN KAZANDI İKİNCİLİĞİ ALDI

Son hafta maçları öncesinde iki ve üçüncü sırada yer alan Atalanta ve Milan’ın mücadelesinde Milano ekibi 2 golle istediğini aldı. Milan’da galibiyet gollerini 43. dakikada ve 90+3'te penaltıdan Franck Kessie kaydetti. Alınan sonuçlarla birlikte Milan ikinci sıraya yükselirken Atalanta, üçüncülüğe geriledi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler