Okan Buruk: Milli araya kazanarak girmek önemliydi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0 geriye düşmelerine rağmen geri dönüşle Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 01.09.2019 - 22:28
Okan Buruk: Milli araya kazanarak girmek önemliydi
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında konuştu.

Zor bir gün olduğunu belirten Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Aslında bugün buraya gelirken eksik kadromuz ve bundan önceki dönemde geçirdiğimiz 4 maçlık periyot özgüven eksikliği vardı. Bugün yenmek istiyorduk ilk 10-15 dakika çok iyi oynadık. Gençlerbirliği'nin golü geldikten sonra düşüşe geçtik. İkinci yarıya geldiğimizde yaptığımız hamleler ve giren oyuncular hücum anlamında bizi kaleye götürdü gole yaklaştık. Penaltı ve Edin Visca'nın attığı golle de maçı lehimize çevirdik. Milli takım arasına kazanarak girmek için çok önemliydi.  Milli takım arasından sonra özellik eksiklerimiz ve takıma katılan oyuncularla daha iyi olacağız. Kritik bir gündü bugünü kazanarak geçtiğimiz için oyuncularıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler