Okullara kar tatili haberleri gelmeye başladı
Van‘ da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün (bugün) ara verildi.

Kent merkezinde okullar kar nedeniyle bugün için tatil edilirken, öğlene kadar olan uçak seferleri de iptal edildi. Kar nedeniyle 990 yerleşim yerinin de yolu kapandı.
Van'da 1 hafta aradan sonra bugün yine yoğun kar yağışı etkili olmaya başladı. Gece saatlerinde başlayan ve halen devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Van'ın merkez ilçeleri olan Edremit, İpekyolu ve Tuşba ile Gevaş İlçesi'nde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün için ara verildi. Diğer ilçelerdeki okulların durumuyla ilgili ise kaymakamlıkların karar vereceğini belirtildi. Kar kalanlığını şehir merkezinde 30 santimetreyi geçerken, 990 yerleşim biriminin de yolu ulaşıma kapandı.Etkili olan kar yağışı, uçak seferlerini de olumsuz etkiledi. Van Ferit Melen Havalimanı'nda öğlen satlerine kadar olan uçak seferleri iptal edildi. Öğleden sonraki uçuşların ise hava durumuna göre belirleneceği belirtildi.
Bu arada, Bitlis'teki kar yağışı ise gece saatlerinde etkili oldu. Kar yağışının durduğu Bitlis'te kar kalanlığı 25 santimetreye ulaşırken, 124 köy yolu da ulaşıma kapandı.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı