OnePlus 3’ten ilk görseller basına sızdı!

Çinli OnePlus firmasının yeni modeli piyasaya çıkalı henüz birkaç ay olmuşken, ortaya çıkan bazı görseller OnePlus 3 modelini işaret ediyor. OnePlus 3’ün internete sızan ilk görselleri, detaylarıyla haberimizde.

Yayınlanma: 10.12.2015 - 21:18
Abone Ol google-news

2013 yılında OnePlus One modeliyle akıllı telefon sektöründe büyük ses getiren firma OnePlus, şimdi yeni modeliyle gündemde. Firma son günlerde gündemi sık sık işgal etmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda OnePlus 2’yi duyurup satışa çıkarak firma, Kasım ayı içerisinde ise uygun fiyatlı OnePlus X modelini duyurmuştu. Henüz oldukça erken olsa da şimdi ise OnePlus 3 konuşuluyor.


Mobile-Dad isimli sitenin basına sızdırdığı görseller haberimizin içerisinde yer alıyor. Bu cihazın OnePlus 3 olacağı iddia ediliyor. Tasarımsal olarak önceki OnePlus modelleriyle aynı çizgilerin korunduğunu ilk bakışta söylemek mümkün. Ancak bu cihazın yani OnePlus 3’ün arkasında fırçalanmış metal kapak olacağa benziyor. Bir diğer farklılığın ise ön tarafta olması dikkatini çekmiş olabilir. İddiaya göre OnePlus 3’ün ön tarafında tıpkı HTC modellerinde olduğu gibi hoparlör olması bekleniyor.
OnePlus 3’ün Qualcomm Snapdragon 820’den güç alacağı neredeyse kesin. Henüz Snapdragon 820’li bir telefon piyasaya çıkmamış olsa da 2016 yılında en çok konuşulan mobil yonga bu olacak. Cihazın çıkış tarihi ile ilgili henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

Firefox OS’un fişini çektiler!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler