Palladium'dan Genç Yeteneklere

Palladium, İstanbul Drama Sanat Akademisi işbirliğiyle geleceğin genç yeteneklerini arıyor.

Yayınlanma: 24.01.2012 - 21:25
Abone Ol google-news

“Çocuk Reklam Dizi ve Sinema Oyunculuğu Seçmeleri” 3-4-5 Şubat tarihlerinde Palladium’da düzenlenecek. Seçmelerde belirlenecek 5-17 yaş arası sınırlı sayıdaki çocuk ve genç, İstanbul Drama Sanat Akademisi Ayla Algan Genel Sanat Yönetmenliğinde ve birçok deneyimli eğitimci eşliğinde yaratıcı drama metodu kullanılarak verilen oyunculuk derslerini almaya hak kazanacak.

avm mfi partners tarafından yönetilen ve konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunan Palladium, İstanbul Drama Sanat Akademisi’yle işbirliğiyle genç yeteneklere oyunculuk dünyasının kapılarını aralamalarını sağlayacak bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyunculuk dünyasına adım atmak için büyük bir fırsat yakalayacak olan genç yetenekler, 21 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında Palladium’daki İstanbul Drama Standı’nda kayıtlarını yaptırabilecekler.
 
3-4-5 Şubat tarihlerinde İstanbul Drama Sanat Akademisi Genel Sanat Yönetmeni Ayla Algan, Akademi Direktörü Ebru Kavak, Drama/Tiyatro Bölümü eğitmenlerinden  Fulya Aksular, Alper Yakıcı, Erman Bostan ve Oyun Odası Cast Ajansı sahibi Ayşe Direkoğlu ve Dr. Bilge Nur Katipoğlu’ndan oluşan uzman jüri tarafından seçilecek genç yetenekler arasından 3 kişi Palladium’dan burs almaya hak kazanacak. Seçilen tüm yetenekli gençler deneyimli eğitmenler tarafından verilecek oyunculuk dersiyle reklam, dizi ve sinema sektörüne fiziksel ve psikolojik açıdan hazırlanacak.
 
Eğitim programı hakkında

11 Şubat’ta başlayacak olan eğitimler her hafta Cumartesi veya Pazar günü 3 saat olmak üzere toplam 12 hafta devam ediyor. Sınıflar, 5-6 / 7-9 / 10-12/ 13-15 yaş gruplarına göre oluşturuyor. Eğitimin sonunda derslerde başarı gösteren ve devamsızlık yapmayan öğrenciler sertifika almaya hak kazanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler