Pistte de büyülediler

Wimbledon şampiyonları Serena Williams ile Novak Djokovic kutlamada pistin tozunu attırdı

Yayınlanma: 13.07.2015 - 22:00
Abone Ol google-news

<video:321469>

Wimbledon Tenis Turnuvası’nda mutlu sona ulaşan Novak Djokovic ve Serena Williams geleneksel ‘Wimbledon Şampiyonları Yemeği’nde danslarıyla herkesi büyüledi. Guildhall’da düzenlenen organizasyona katılan şampiyonlar kazandıkları kupalarla davetlileri selamladı. Djokovic yemege karısı Jelena’yla gelirken koçu Boris Becker de Sırp raketi yalnız bırakmadı. Serena Williams, hem koçu hem de erkek arkadaşı olan Patrick Mouratoglou’yla katıldı.

İnanılmaz tesadüf

Djokovic, koçu Becker gibi 3-1’lik zaferle mutlu sona ulaştı. 1985’te 17 yaşındayken Wimbledon’ı kazanan en genç tenisçi olarak tarihe geçen Boris Becker, rakibi ABD’li Kevin Curren’i tıpkı Djokovic’in Federer’i yendiği gibi ‘6-3, 6-7, 7-6 ve 6-4’lük setler sonucu 3-1’le geçip kupayı kazanmıştı. Becker 1985’te İngiltere yerel saatiyle 17.26’da şampiyon olmuştu. Djokovic de saat 17.26’da maç için servis atıyordu. İkisinin de 3’er şampiyonluğu bulunuyor.

Uğurlu mola

Djokovic’i öven Becker, onun çok büyük bir sporcu olduğunu söyledi. Becker, “Dünya kalitesinde bir maç oldu. Yağmur arası bize çok iyi geldi. Novak’la konuşma imkanı buldum çünkü ikinci seti kaybetmenin moralsizliğini yaşıyordu” dedi. Djokovic ise “En zor zamanımda Boris yanımdaydı aynı takımımdaki diğerleri gibi. Onunla konuşmak çok iyi geldi” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler