Polis Silvan'da 'devletin gücünü' duvara yazdı

11 gündür sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır Silvan'da Özel Harekat polislerinin binaların duvarlarına yazılama yaptığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 13.11.2015 - 19:34
Abone Ol google-news

<video:417583>



Hakkari'deki operasyonda yere yatırılan bir grup işçiye polisin "Ne yaptı lan size bu devlet?" "Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü göreceksiniz" dediği görüntüler üzerine Türkiye ayağa kalkmış ve özel harekat polisi görevden uzaklaştırılmıştı.

Benzer görüntüler 11 gündür sokağa çıkma yasağı olan Diyarbakır Silvan'dan geldi. Bu kez devletin resmi ajansı olan Anadolu Ajansı(AA) Silvan'da özel tim polislerinin duvara yazdıkları yazıları fotoğraflayarak paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarda  "Bu devletin gücünü görün" yazısının  önünde kar maskeli polisin poz verdiği görüldü.

AA 11 gündür sokağa çıkma yasağının sürdüğü ve binlerce insanın evini terk ettiği Silvan'da Özel Harekat polislerinin duvara yaptığı yazılamaların fotoğraflarını paylaştı.

(VİDEO) Ortalığı karıştıran görüntüler: Ne yaptı ulan size bu devlet?



Fotoğraflardan birinde bir özel harekat polisinin duvara "T.C özel Tim" yazdığı görülürken diğer bir fotoğrafta ise başka bir özel harekat polisinin "Bu devletin gücünü görün" yazılaması önünde fotoğraf çektirdiği görüldü.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler