Rıdvan Dilmen, Falcao için ne dedi?

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Falcao’yu övdü.

Yayınlanma: 25.10.2020 - 12:06
Rıdvan Dilmen, Falcao için ne dedi?
Abone Ol google-news

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Falcao’yu övdü.
Dilmen’in görüşleri şöyle:
Falcao'nun golünü Türkiye'de benim diyen oyuncu kolay kolay atamaz, atamaz, Ofsayta düşer. Ya da ofsayta düşmemek için geri gelir top taca gider. Üçüncüsü havada göğsüyle avantaj sağlayacak, elle alır, el alır rakip takım. Falcao köşeye bıraktı, bu kadar basit.
Falcao'yu bugün çok beğendim, çok beğendim ama.
Falcao'nun kırmızı kartı inanılmazdı, olmaz! Saklarken eli geldi. 1.95 oyuncu olsa göğsüne gelirdi. Allah aşkına olur mu yahu? Saklama var düşün bunu arkadaş, tamam faul ver geç.

SEYİRCİ MESELESİ

Tahminimi söyleyeyim duyum değil. Yüzde 30 seyirci ile başlanmaz. Locayı deneyecekler. Muhtemelen verim alınırsa yüzde 5-10 açılır. Yine verim alırsa kademe kademe artar öyle birden yüzde 30 olacağını düşünmüyorum.
Nihat Özdemir'in gönlünden yüzde 30 geçiyordur şartlar öyle değil. Ama belki soru üzerine söylemiştir. Bakan da açıkladı, iyi gitmiyor durum.
Marcao çok dağınık. Medyada Beckenbauer falan yapıyorlar ama Marcao normal bir futbolcu. Dağınık, Anadolu takımlarında olsa senede 5 kez kırmızı kart görür. 9 milyon euro falan diyorlar ya yanında birini daha verin gönderin"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler