Rodriguez PSV yolunda!

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Milan’ın sol beki İsviçreli futbolcu Ricardo Rodriguez için Napoli devreye girdi. Genç oyuncu PSV ile de görüşmek üzere Hollanda'ya gitti.

Yayınlanma: 30.01.2020 - 10:03
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde olan Milan’ın sol beki İsviçreli futbolcu Ricardo Rodriguez için Napoli devreye girdi. Napoli Teknik Direktörü olan Gennaro Gattuso, eski öğrencisini takımında görmek istiyor. Diğer kuvvetli aday ise PSV Eindhoven.
Milan’ın İsviçreli futbolcusu Ricardo Rodriguez’in gün geçtikçe talipleri artıyor. Fenerbahçe’nin gündeminde olan Ricardo Rodriguez’i daha önce Hollanda ekibi PSV Eindhoven istemiş ancak herhangi bir anlaşma sağlanamamıştı. Limit aşımları dolayısıyla oyuncuyla resmi olarak temas kuramayan sarı-lacivertliler ise Rodriguez’in transferi için bir çıkış yolu ararken, 27 yaşındaki futbolcuya Napoli’den teklif geldi.
İtalyan basınında bugün yer alan habere göre Napoli Teknik Direktörü Gennaro Gattuso’nun eski öğrencisi Rodriguez’i çok istediği ve kulübün transfer için girişimlere başladığı belirtildi.

PSV

Milan’ın İsviçreli futbolcusu Ricardo Rodriguez, PSV Eindhoven’a transferi için Amsterdam’a hareket etti.
Milan’da forma giyen İsviçreli futbolcu Ricardo Rodriguez, Hollanda ekibi PSV’ye transferi için Amsterdam’a hareket etti. Fenerbahçe’nin de bir süredir gündeminde olan 27 yaşındaki futbolcunun mali durumlar sebebiyle sarı-lacivertli ekibe transferi gerçekleşmemişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Rodriguez, PSV’nin teklifini kabul etti ve Hollanda’ya giderken Milano Havalimanı’nda görüntülendi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler