Sadettin Saran: Fenerbahçe'nin doğal başkan adayıyım

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Sadettin Saran, Kırıkkale Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide, "Ben Fenerbahçe'nin doğal başkan adayıyım" dedi.

Yayınlanma: 12.05.2015 - 11:20
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Sadettin Saran, Yahya Kemal Salonu'nda soru ve cevap şeklinde yapılan söyleşide hatıralarını da anlatan Saran, "Kırıkkale'den çıktım, bu toprakların çocuğuyum, pes etmedim, başardım. Pes etmeyin, siz de başarabilirsiniz ve mutlaka sevdiğiniz işi yapın" diye konuştu.

Saran, öğrencilere spor yapamamaları halinde mutlaka başka bir meşgale edinmelerini tavsiye ederken, "Türkiye'de spor yapma bilincini artırmak istediğim için sevmesem de yüzüyorum" dedi. Saran, Fenerbahçe başkanlığı konusundaki sorusu üzerine şunları söyledi: "Ben doğal başkan adayıyım. Ama devam eden bir mahkemem var. Bu kongreye ne yazık ki yetişemiyor. Şu anda Fenerbahçe çok önemli bir dönemeçte. Şampiyonluğa koşarken şu an kongre ile ilgili gündem oluşturmak benim tercih ettiğim bir durum değil."

Saran, Fenerbahçe kafilesine Trabzon'da yapılan saldırı ile ilgili bir soruya, "Türk sporuna yapılan bir saldırı, kınıyorum.Olayların bu noktaya gelmesinde tüm spor camiasının ortak sorumluluğu bulunuyor" cevabını verdi. Fenerbahçe Ülker'in 15-17 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenecek olan Turkish Airlines Euroleague Final Four'da başarılı olmasını gönülden desteklediğini belirten Saran, "Tabi ki Fenerbahçe şampiyon olacak" dîye konuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler