Sarıgül’den net yanıt

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, kendi hayatını anlatan kitabının imza töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partiye katılma çağrısına net bir yanıt vererek “Kılıçdaroğlu’nun çağrısı en üst düzeyde yerini bulacaktır” dedi.

Yayınlanma: 27.10.2013 - 21:33
Abone Ol google-news

Mustafa Sarıgül dün Bakırköy Marmara Forum alışveriş merkezindeki Remzi Kitabevi’nde kendi hayatını kalemle aldığı “Ne Bir Eksik Ne bir Fazla” isimli kitabını imzaladı. Yoğun ilginin olduğu imza töreninde gazetecilere konuşan Mustafa Sarıgül, kitabın yüzde yüz kendisini anlattığını ne bir eksik ne de bir fazla bulunduğunu söyledi.

 4 yıllık çalışmanın sonunda kitabın piyasaya çıktığını anlatan Sarıgül şu ifadeleri kullandı:

 “Arzu ettim ki kamuoyu Mustafa Sarıgül’ün doğduğu günden bu yana bütün yaşamöyküsünü öğrensin. Çünkü siyaset adamlarının hiçbir şeyinin gizli kapaklı kalmaması lazım. Bilgi eksikliğinin olmaması gerekli. 4 yıllık çalışma bugün yurttaşlarımızla buluştu. Bu kitabı genç arkadaşlarımızın okumasını arzu ediyorum. O kitaba baktığınız zaman Sarıgül başardı, inşallah biz de başarırız dersiniz. Türkiye’de sosyal demokraside bir kişi siyasetin her kademesinde görev yaparak geliyor o da Mustafa Sarıgül. Bu kitapta aynı zamanda doğrultu tutarlılığı da var.”

 

‘En üst düzeyde yerini bulacaktır’

Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki gün bir etkinlikte yaptığı “Bölünme lüksümüz yok. Türkiye Değişim Hareketi’nin hepsini CHP’ye davet ediyoruz. Ayrışma lüksümüz yok. Türkiye can derdinde, biz ayrışıyoruz... Bizim bir araya gelmemiz lazım” çağrısı üzerine de şunları söyledi:

 “Ben Türkiye Değişim Hareketi’ne Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu çağrıya çok teşekkür ediyorum. TDH’ye gönül veren binlerce yurttaşımızın emeğine Sayın Kılıçdaroğlu çok güzel bir sevgi göstermiştir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısı en üst düzeyde yerini bulacaktır. TDH’ye gönül vermiş binlerce yurttaşın adına Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na çok teşekkür ederim.”

 Sarıgül’ün bu sözleri yanında bulunanlar tarafından alkışlarla karşılandı. Bu arada Sarıgül’ün imza törenine CHP Beşiktaş belediye başkan aday adayı Ali Fatinoğlu ve oğlu Emir Sargül de katıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler