'Sen neden bahsediyorsun?' deyince Bakan Arslan'dan fırça yiyen robot özür diledi

Bilgi Teknolojileri Kurumu’nun düzenlediği Güvenli İnternet Günü programı sırasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın konuşmasını sık sık araya girerek kesen robot Kanal D haberde Bakan'dan özür diledi.

Yayınlanma: 07.02.2018 - 22:31
Abone Ol google-news

<video:922035>

Bilgi Teknolojileri Kurumu’nun düzenlediği Güvenli İnternet Günü programında sunum yapan robot Sanbot, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın sık sık sözünü kesince Arslan, görevlilere seslenerek, müdahale edilmesini istemişti.

Arslan’ın güvenli internetin önemine dikkat çekerken programın sunucusu olan robot Sanbot araya girerek “Yavaş konuş, ne diyorsun anlamıyorum” demişti. Sanbot daha sonra da “Sen neden bahsediyorsun’ deyince Bakan Arslan kızdı ve “Değerli arkadaşlar belli ki birileri robotu kontrol etmek durumunda. Kontrol görevini hangi arkadaşımız yerine getiriyorsa gereğini yapın lütfen” dedikten sonra, robot Sanbot, salondan çıkarılmıştı.

Özür diledi

Bugün Kanal D haberin ulaştığı robot Sanbot, Bakan Arslan'dan özür diledi. Bakan Ahmet Arslan’ın sözünü kesmesiyle ilgili konuşan robot, 'Sözünü yanlışlıkla kestim çok üzgünüm' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler