Şenol Güneş’in korktuğu başına geldi

Fenerbahçe'nin ikinci yarıdaki geri dönüşüne engel olamayan ve 12 dakikada kalesinde 3 gol gören Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in korktuğu başına geldi.

Yayınlanma: 27.02.2019 - 06:00
Şenol Güneş’in korktuğu başına geldi
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin ikinci yarıdaki geri dönüşüne engel olamayan ve 12 dakikada kalesinde 3 gol gören Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in korktuğu başına geldi. Deneyimli teknik adamın ilk 45 dakikayı 3-0 önde kapatan Siyah-Beyazlı oyunculara soyunma odasında uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Güneş, ilk yarı sonrasında futbolcularla yaptığı toplantıda “Eğer skora aldanıp ilk yarıdaki oyun disiplinini kaybedersek sıkıntı yaşarız. Herkes kafasından 3-0’lık skoru atsın. İkinci yarıya 0-0’mış gibi çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğiz. Fenerbahçe büyük takımlara karşı iyi motive oluyor. Geri dönüş için onlara en ufak bir şans tanımamamız gerekiyor” ifadeleriyle endileşelerini dile getirdi. Başarılı çalıştırıcının tüm uyarılarına rağmen Siyah-Beyazlılar, art arda gelen 3 gole engel olamadı. Şenol Güneş karşılaşma sonrası “Rakip ikinci yarıda hem fizik hem moral olarak diri kaldı. Bu da gollerin gelmesiyle ikinci yarıdaki konsantrasyonumuzun düşüşünden kaynaklandı. Rakip ikinci yarıda daha iyiydi ama maç geneline baktığımızda kazanabileceğimiz maçı rakibe verdik” diyerek Siyah-Beyazlı oyunculara göndermede bulndu.

Taraftar tepki gösterdi
Derbinin ardından takımla birlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne dönen Güneş, tesislerden arabasıyla ayrılırken taraftarın tepkisine maruz kaldı. Siyah-Beyazlı bir taraftar Güneş’e, “Fenerbahçe’den korkulmaz” derken, deneyimli çalıştırıcı, “Burası benim evim, senin evinde sana tepki gösterseler sen ne yaparsın? Evine gelince tepki göstermiyorsun, burada gösteriyorsun” şeklinde yanıt verdi.

Umutlar tükeniyor
F.Bahçe beraberliğiyle 2 puan yitiren üçüncü sıradaki Beşiktaş’ın şampiyonluk umutları azaldı. Sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı grafiğiyle zirvenin gerisinde kalan ancak ikinci yarıdaki ilk 5 maçta aldığı iyi sonuçlarla umutlanan Siyah-Beyazlılar derbinin ardından, 23. haftada Başakşehir’in 11 puan gerisinde kaldı. Siyah-Beyazlı ekiple ikinci sıradaki Galatasaray arasındaki puan farkı ise 5’e yükseldi. Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında yaşadığı kayıpla hem şampiyonluk hem de ikincilik için umutlarının azalmasına engel olamadı. Siyah-Beyazlılar ayrıca 23. haftalar dikkate alındığında son 8 sezonda ilk kez bu kadar zirvenin uzağında kaldı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler