Seyyal Taner'den 'Kült' konser

Ceylan Naz Baycan'ın "Merve Kült: Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü" adlı romanının tanıtım gecesinde ünlü şarkıcı Seyyal taner bir konser verdi.

Yayınlanma: 31.05.2019 - 16:18
Seyyal Taner'den 'Kült' konser
Abone Ol google-news


Ceylan Naz Baycan'ın Artemis etiketiyle yayınlanan yeni romanı "Merve Kült: Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü" önceki akşam özel bir geceyle tanıtıldı.

Nişantaşı'ndaki Sail Loft Retro Society adlı mekânda yapılan lansmanda Türkçe sözlü hafif müziğin kült isimlerinden Seyyal Taner de mini bir konser verdi. Yazar Baycan, "Kitap için özel bir gece düzenleme fikri doğduğunda böyle bir gecede kim sahne alsın diye düşündük ve Türkiye'de 'kült' denince akla gelen ilk isimlerden olan Seyyal Taner'i davet etmek istedik" diye açıklıyor gecenin konseptini. Mekanda yarı akustik küçük bir set-up ile sahne alan Seyyal Taner "Naciye", "Alladı Pulladı", "Son Verdim Kalbimin İşine" gibi popüler şarkılarıyla büyük alkış aldı.

"Kuzenler: Aşk(sız) ve Gurur(suz)" adlı kitabıyla adını duyuran Ceylan Naz Baycan, Artemis Yayınları’ndan çıkan yeni romanı "Merve Kült: Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü" ile okurları mizah yüklü bir maceraya çıkarıyor.

Önemli bir topuklu ayakkabı firmasının halkla ilişkiler departmanını yöneten 28 yaşındaki Merve Kült’ün panik atak teşhisiyle birdenbire değişen hayatını akıcı ve mizahi bir dille anlatan Baycan, okuru bir yandan güldürürken bir yandan da modern hayatın kimi “vazgeçilmezleri” üzerine düşünmeye davet ediyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler