Sinan Şamil Sam'ın durumu ciddi

Dünya şampiyonu boksör Sinan Şamil Sam'ın son sağlık durumuyla ilgili açıklama Op. Dr. Adnan Bağrıaçık, Sam'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Yayınlanma: 24.10.2015 - 17:51
Abone Ol google-news

 

Sosyal medyada öldüğü yönünde haberlerin yayılması üzerine yazılı bir açıklama yapan Sinan Şamil Sam'ın doktorlarından Op. Dr. Adnan Bağrıaçık, hastalarının sağlık durumunun daha iyi olmasına rağmen ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Via Hospital Sancaktepe Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Adnan Bağrıaçık, yaptığı yazılı açıklamada, "Halen hastanemizde karaciğer yetmezliği + çoklu organ yetmezliği teşhisiyle tedavisine devam edilen Sn. Sinan Şamil Sam'ın hastanemize geldiği güne göre sağlık durumu daha iyi olmasına rağmen ciddiyetini korumaktadır." ifadelerine yer verdi.

Hayatını kaybettiğine yönelik çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını da belirten Op. Dr. Adnan Bağrıaçık, "Boğazın Boğası lakabıyla tanınan milli boksör Sinan Şamil Sam'ın hayatını kaybettiğine dair sosyal medyada çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadeleriyle açıklamasını tamamladı.

Hastaneden açıklama var

Karaciğer yetmezliği bulunan, bir süredir tedavi gören Sam'ın bugün böbrek yetmezliğinin de başladığı ve yoğun bakım servisine alındığı açıklandı.

Hastaneden yapılan açıklama şu şekilde: "Halen Karaciğer yetmezliği teşhisiyle hastanemizde tedavisine devam edilen Dünya Şampiyonu Boksör Sinan Şamil Sam'ın bugün saat 14:00 sularında böbrek yetmezliğinin de başlaması nedeniyle yoğun bakım servisine alınmıştır. Hastamız ana tedavi olarak acil "organ nakli" beklemektedir. Özellikle sosyal medyadaki bilgi kirliliğine itibar edilmemesi ve dikkate alınmaması gerektiğini önemle arz ederiz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon