Sneijder'den İngilizleri kızdıran paylaşım

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder’in adına üretilen bıçak seti, İngiltere'de olay oldu. Sebebi ise tanıtımın akıl almaz bir tesadüfle, 2 Leeds taraftarının İstanbul’da öldürülüşünün yıldönümü öncesine denk gelmesi...

Yayınlanma: 04.04.2015 - 16:39
Abone Ol google-news

Sabah saatlerinde Twitter hesabından adına üretilen sarı kırmızı bir bıçak setinin satışa çıktığını duyuran Sneijder, farkında olmadan İngilizler'in 15 yıllık yarasını deşmiş oldu. Hollandalı yıldız yaptığı hatayı anlayınca paylaşımını geri çekti ve özür diledi.



Sneijder'in yaptığı bu paylaşım, başta Leeds taraftarları olmak üzere İngilizler arasında infiale neden oldu. Çünkü Sneijder'in Galatasaray temalı bıçaklarının tanıtımı, İstanbul'da 2 Leeds taraftarının Galatasaray maçı öncesi bıçaklanarak öldürülüşünün yıldönümünün 1 gün öncesine denk geldi. İngilizler, 15 yıl önce yaşanan acı olayın yıldönümüne 1 gün kala Sneijder'in bıçak seti satışa çıkarmasını kınadı.

ÖZÜR DİLEDİ, PAYLAŞIMI SİLDİ...

Gelen mesajlar sonrası zamanlamadaki hatayı farkeden Wesley Sneijder hemen geri adım attı. Paylaşımı silen Hollandalı yıldız, bir İngiliz taraftardan da özür dileyerek "Çok üzgünüm... Bu durumu bilmiyordum, ürünü kaldırdık" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler