Sultanbeyli'de çatışma... Dehşet anları kamerada

Sultanbeyli'de saldırı düzenlenen polis merkezinin önünde inceleme yapan polislerin üzerine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir polis şehit oldu, iki saldırgan öldürüldü.

Yayınlanma: 10.08.2015 - 08:55
Abone Ol google-news

<video:341385>

Sultanbeyli’de gece başlayan gerginlik sabah saatlerinde de devam etti.

Bombalı saldırı düzenlenen polis merkezinde inceleme yapan polislere saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada sıcak dakikalar yaşandı.

Özel harekat polisleri 2 saldırgandan birini çatışma sırasında öldürdü. Diğeri ise elinde bombanın patlaması sonucu öldü.

Bölgede yaşanan çatışmada Bomba İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken şehit oldu.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Polisin sokaklarda aldığı önlemler, özel harekat polislerinin siper almaları ve ateş etmeleri ile çatışma sırasındaki silah sesleri kameralara yansıdı.

SAVCI İNCELEMEDE BULUNDU

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Sultanbeyli'de bu sabah yaşanan çatışma yerinde incelemelerde bulundu. Saat 10.30 sıralarında bir teröristin öldürüldüğü çatışma yerine gelen Cumhuriyet Savcısı yaptığı incelemelerden sonra olay yerinden ayrıldı. Polis ve Olay yeri inceleme ekipleri ise çatışmanın çıktığı yerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

VALİ AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sultanbeyli'de sabah saatlerinde meydana gelen çatışmada Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in şehit olmasıyla ilgili Twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak terörü lanetledi ve başsağlığı diledi.

Şahin'in mesajında şu ifadeler yer aldı: "Hain terör saldırılarını lanetliyor, Şehit Şube Müdürümüze Allahtan rahmet diliyorum. Ailesinin, polisimizin ve milletimizin başı sağolsun."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler