Survivor kameramanı Baycın, Dominik'te öldürüldü

Survivor programında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın, Dominik'te uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 27.06.2018 - 21:19
Abone Ol google-news

<video:1011402>

Acun Medya’nın sahibi Acun Ilıcalı,  yapımcılığını yaptığı Dominik'te çekilen Survivor'da, kameraman olarak görev yapan Alper Baycın'ın uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu. 

Acun Ilıcalı, ınstagram hesabından yaptığı paylaşım şöyle: "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun Alper Kardeşim" 

Survivor'dan Baycın'ı öldüren zanlı yakalandı

Alper Baycın'ı gasp için öldüren iki zanlı yakalandı. Baycın'ı kalbinden bıçaklayarak öldüren zanlının fotoğrafı, ülke televizyonlarında yer aldı.

Ilıcalı, Kıbrıs’tan canlı yayınlanması gereken programı da, Baycın’ın cinayete kurban gitmesi nedeniyle iptal etti.

Öte yandan Alper Baycın’ı kalbinden bıçaklayarak öldüren zanlılardan birinin görüntüsü ortaya çıktı. Dominik’teki bir kanalda fotoğrafı yayınlanan zanlının, gasp amacıyla Baycın’a saldırdığı belirtildi. Cinayet nedeniyle iki kişi gözaltına alındı.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Dominik'te yaşamını yitiren Alper Baycın için Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Facebook hesabından da bir paylaşım yapıldı. Bir dönem FB TV'de de çalıştığı beliritilen Baycın için yapılan açıklama şöyle:

Bir dönem FBTV'de görev yapan Alper Baycın’ın uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrendik.

Merhum Alper Baycın’a Allah’tan rahmet, başta Baycın Ailesi olmak üzere, merhumun tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler