Tarihi imza!

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, dün saat 19.03’te kendisini 1.5 yıllığına Siyah-Beyazlı renklere bağlayan imzayı Vodafone Park’ta düzenlenen törenle attı.

Yayınlanma: 31.01.2020 - 02:00
Tarihi imza!
Abone Ol google-news

 21 bin Beşiktaşlı taraftarın katıldığı organizasyonda büyük coşku yaşandı. Siyah-Beyazlı taraftarlar, stada girebilmek için uzun kuyruklar oluştururken yaktıkları meşalelerle renkli görüntüler yarattı. Törene Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sahaya kurulan platformda, Sergen Yalçın’ın Beşiktaş forması giydiği futbolculuk döneminden bir fotoğrafı ve “Hoş geldin Sergen Yalçın, çünkü sen dünden yarına” yazısı yer aldı. Ayrıca stat hoparlöründen “Elbet bir gün buluşacağız” şarkısı çalındı. Başkan Çebi, konuşmasına başladığı sırada, Beşiktaşlı taraftarlar, “Fikret Orman’dan hesap sorsana” ve “Fikret Orman paralar nerede” şeklinde bağırdı. Çebi, tribünlere “Sevgili arkadaşlar buna son verelim lütfen” şeklinde seslendi. Ahmet Nur Çebi, “Bizim en kıymetli varlığımız ve gücümüz sizsiniz. Bunu her zaman söylemeye devam edeceğiz. Bu büyük camianın yetiştirdiği Beşiktaş’ın evladı Sergen Hocamızla yola devam etme kararı aldık. Kendisinin gösterdiği tavır ve anlayış için de camiam adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Çebi’nin “Bu sürece kadar görev yapan değerli hocamız Abdullah Avcı’ya da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” demesi üzerine Siyah-Beyazlı taraftarlar, Avcı’yı ıslıkladı. Sergen Yalçın, “Arkadaşlar çok heyecanlıyım. Rica ediyorum iki cümle söylersem yeterli olacak. Belki de hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmadım şu anda olduğu kadar. Öncelikle başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum, bize bu şansı verdiğinden dolayı. Taraftarımıza sonsuz şekilde minnettarım. Milyonlarca Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Bu kadar destek gerçekten benim için mükemmel. İnanılmaz bir destek, ayrı ayrı herkese teşekkür ediyorum” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler