Trabzonspor'da 'oda' krizi

Trabzonspor’da Asbaşkan Ali Kemal Başaran’ın kullandığı odanın sportif direktörliğe getirilen Süleyman Hurma’ya tahsis edilmesinin yöneticileri rahatsız ettiği ileri sürüldü.

Yayınlanma: 08.06.2015 - 10:37
Abone Ol google-news

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki idari binanın giriş katında bulunan Asbaşkan Ali Kemal Başaran’a ait odanın Süleyman Hurma'ya tahsis edilmesi, yöneticiler arasında şaşkınlık yarattı. Tesislere geldikleri zaman Asbaşkan Başaran’ın odasında işlerini halleden yöneticiler, önceki gün odanın isim tabelasının değiştiğini ve kapının kilitli olduğunu görünce şaşırdılar.

Odanın Süleyman Hurma’ya tahsis edildiğini öğrenince büyük şok yaşayan yöneticilerin, rahatsızlıklarını Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’na da iletecekleri öğrenildi. Bu arada kulüp personelinin de bu konudaki haberi sızdırdıkları gerekçesiyle azarlandığı öne sürüldü.

TRANSFERDE BEKLEMEYE DEVAM

Bu arada, Trabzonspor’da transferde ise heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kamerunlu oyuncu M’bia’dan haber bekleyen yönetimin Guidetti, Bia ve Amrabat konusundaki girişimleri de tüm hızıyla sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler