Tümgeneral Abdullah Baysar ile Tuğgeneral Mesut Savaş tutuklandı
Darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Şırnak 23.Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Akçay 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mesut Savaş tutuklandı.

Soruşturma kapsamında emniyetteki ifadeleri tamamlanıp adliyeye sevk edilen 23.Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Akçay 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mesut Savaş tutuklandı.
Tümgeneral Baysar ile Tuğgeneral Savaş çıkarıldıkları mahkemece, Türk Ceza Kanunu'nun 309. maddesindeki, "Anayasayı ihlale teşebbüs" ve 312. maddesindeki "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırmaya ve görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs edilmesi" suçlarından tutuklandı.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tutuklandı!
-
Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı!