Turizmciler golf turnuvasında buluştu
Antalya'nın Serik ilçesinde Bilyana Regional Pro-Am 2020 Golf Turnuvası düzenlendi

Antalya'nın Serik ilçesinde Bilyana Regional Pro-Am 2020 Golf Turnuvası düzenlendi.
Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Kaya Palazzo Golf Kulübü sahasında gerçekleştirilen turnuvada 29 takımda 121 golfçü mücadele etti. Turnuvaya OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Titanic Otelleri sahibi Mehmet Aygün, Rixos Otelleri Koordinatörü Özgür Çinkılıç, Kaya Palazzo Otel Genel Müdürü Alper Türlü, Calista Otel Genel Müdürü Ali Kızıldağ, Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü Genel Müdürü Cahit Şahin ile Sabri Ünver ve Ramazan Üçdan gibi Antalya turizminin önemli isimleri katıldı.
Turnuva sonunda toplam 50 bin lira para ödülü dağıtıldı. Turnuvada profesyonel golfçüler arasında Ali Altuntaş birinci oldu. Takım sıralamasında ise Team Çağlayan birinci olurken, Team Altuntaş ikinci, Team Kara ise üçüncülüğü elde etti.
Turnuva sonunda ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde dereceye girenlerin ödüllerini Bilyana Golf Holidays'in sahibi Birol Uygurlu verdi. Birol Uygurlu, "Belek bölgesinde en fazla golf müşterisi getiren acente olarak bu yıl ilkini düzenlediğimiz turnuvada amatör ve profesyonel golcüleri buluşturduk. Bu turnuva bundan sonra geleneksel hale gelecek" dedi.
Video Haberler
-
Motosikleti yüzüstü yatıp kullandı
-
Şehir hatları vapuru Karaköy iskelesine çarptı: 7 yaralı
-
Busenur'un ölümündeki acı ayrıntı
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
6 ay sonra yurda döndü, şoke oldu: 'Hayır, olamaz'
-
Beyoğlu'nda feci olay: Fransız turist 8. kattan düştü
-
Yakayı işte böyle ele verdi
-
Yardımına itfaiye ekipleri yetişti
-
Kurtulmak için kendilerini kilitlediler
En Çok Okunan Haberler
-
Sinemanın efsane ismi hayatını kaybetti
-
Saray'daki ziyafet yargıya taşındı
-
Peker'den şimdi de 'Sarıgül' paylaşımı
-
'Jelibon rezervi'ne garip yanıtlar
-
Ev sahiplerinden akıl almaz yöntemler
-
Komşuda 3 büyük deprem: Ölü ve yaralılar var
-
Valilik açıkladı: Denize girmek 3 gün yasaklandı
-
Memur zammı için kritik gün
-
'Kime gitti, kim aldı? İn midir, cin midir?'
-
Havalimanında inanılmaz rakamlar!