Ulusal Yarışma’nın Onur Ödülü Algan’ın

Antalya Film Festivali’nin Ulusal Yarışma bölümünü kaldırmasının ardından İstanbul’da, bir anlamda sürgünde devam eden Ulusal Yarışma’nın bu yılki Onur Ödülü usta oyuncu Ayla Algan’a verilecek.

Yayınlanma: 13.09.2018 - 22:30
Abone Ol google-news

Sinemanın ve sinemaseverlerin görünmeyen kahramanlarına verilen Sinema Emek Ödülü, bu yıl dublör Burhan Kocataş’a sunulacak. Sinema Oyuncuları Derneği - ÇASOD ise bu yılın Yıldırım Önal Anı Ödülü’nü tiyatro ve sinema sanatçısı Ferhan Şensoy’a emanet edecek.
Ulusal Yarışma bu sene ödül gecesinde Yeşilçam’da yüzler kulübüne giren on iki “görünmez kahramana” plaket vererek onları onurlandırmayı amaçlıyor. Kariyerlerinde yüz filmi aşan, yüzden fazla filme imza atarak Türkiye sinemasının bütününde büyük emeği geçmiş isimlerden Yücel Uçanoğlu, Çetin İnanç ve Yavuz Figenli’ye plaketleri ödül gecesinde takdim edilecek. Aramızdan ayrılan Aram Gülyüz, Atıf Yılmaz, Nejat Saydam, Oğuz Gözen, Orhan Elmas, Osman Fahir Seden, Semih Evin, Sırrı Gültekin ve Ülkü Erakalın’ın ise yakınları yönetmenlerin ödüllerini alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler