Yılbaşının adresi; Nişantaşı ve Ortaköy

İstanbul'da yeni yılı sokak etkinlikleriyle karşılamak isteyenlerin bu yıl ki adresi de Nişantaşı ve Ortaköy olacak.

Yayınlanma: 29.12.2012 - 11:46
Abone Ol google-news

Farklı semtlerinde farklı tarzlarda eğlence mekanlarının bulunduğu İstanbul'da, yeni yıl ''sokak partileri'' ile de karşılanacak.

Taksim'de, meydan düzenleme çalışmaları nedeniyle yılbaşı kutlamaları yapılamazken, Ortaköy ve Nişantaşı 2013'e açık havada girmek isteyenlere ev sahipliği yapacak.
Şişli Belediyesi, Nişantaşı'nı, yeni yıl için günler öncesinden Rus besteci Çaykovski'nin Fındıkkıran Balesi'nden esinlenerek dev kurşun askerler, oyuncak ayıcıklar, Noel Babalar ve hediye paketleri ile süsledi.

Kentsel Tasarım Projesi kapsamında baştan aşağı yenilenen Abdi İpekçi Caddesi 4 metre eninde, 300 metre uzunluğunda boydan boya kırmızı halı ile kaplanırken, cadde üzerinde yer alan 35 ışıklı tak, her bir tak üzerinde 2 bin 500 led, toplam 90 bin led ampulle aydınlatıldı.

Abdi İpekçi Caddesi, bugünden itibaren çeşitli etkinliklerle binlerce İstanbullu'yu ağırlayacak. Kutlamalar kapsamında bugün ve yarın 15.00-23.30 saatleri arasında DJ performansları ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Yılbaşı gecesi caddenin başına ve sonuna dev ekranlar kurulacak. Bölgenin birçok noktasında yılbaşı ikramları yapılacak, sokak müzisyenleri mini konserler verecek, bölgedeki mağaza ve iş yerleri de yılbaşı şölenine katılacak. Semtte 31 Aralık'ta da çeşitli DJ'ler ve sanatçılar sahneye çıkacak.

Nişantaşı'nda yeni yıl, 25 dakika sürecek havai fişek gösterisiyle karşılanacak. Semtte, yılbaşı kutlamaları dolayısıyla toplam 200 güvenlik görevlisi alanın güvenliğini sağlayacak.

Ortaköy Meydanı'nda Feridun Düzağaç konser verecek

Beşiktaş, yeni yıla ''Ortaköy sokak partisi'' ve Feridun Düzağaç konseri ile girecek.
Beşiktaş Belediyesi'nin geçen aylarda yenilenen Ortaköy Meydanı'nda düzenleyeceği ''Yeni Yıl Partisi''nde Feridun Düzağaç ve çeşitli DJ'ler performansları ile izleyicileri coşturacak.

Işıklarla süslenen meydandaki yeni yıl partisi ses-ışık gösterileri, kar makinesi ve konfetilerle renklenecek.

Ortaköy Meydanı'nda gün boyu yılın en iyi 100 şarkısı dev ekrandan çalınacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler