Yumurtanın içinden fındık kadar yumurta çıktı

KARS'ta yöresel kahvaltı servisi yaptığı işyeri olan Okan Poliçe'nin tavaya kırdığı tavuk yumurtasından fındık büyüklüğünde bir yumurta çıktığını görünce şaşırdı.

Yayınlanma: 06.04.2015 - 10:54
Abone Ol google-news
Minik yumurtayı alan Okan Poliçe, "İlk kez bu kadar küçük bir yumurta görüyorum. Gözüm gibi bakıp onu işyerimde sergileyeceğim" dedi. Kafkas Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Kadir Önk, fındık büyüklüğündeki yumurtayı laboratuvarda inceleyeceklerini söyledi.

Ortakapı Mahallesi Şehit Yusuf Bey Caddesi'ndeki işyeri bulunan Poliçe, sabah müşterilerine hazırladığı kahvaltılık için tavada kırdığı yumurtadan çıkan mini bir yumurta gördü. Şaşkınlık içeresinde minik yumurtayı tavadan alan Poliçe, "Böyle bir şey ne görülmüş ne de duyulmuştur. Yumurtanın içinden minyatür bir yumurta çıkması ile sanıyorum Kars adını dünyaya duyuracaktır. Yumutayı gözüm gibi koruyorum. İşyerimde sergiliyorum gelen müşterilerin dikkatini çekiyor" diye konuştu.

Kafkas Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Kadir Önk, böyle bir olayla ilk kez karşılaştıklarını ve ilk etapta yumurta içinde yumurta gözlemi üzerinde durduklarını söyledi. Yrd.Doç.Dr. Önk, bunu üniversite laboratuvarına götürerek inceleme yapacaklarını, ardından tam olarak ne olduğu üzerinde duracaklarını söyledi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler