Zekeriya Alp: Emre'yi çok seviyorum

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Süper Lig'in 11. haftasında görev yapan hakemlerin performanslarını değerlendirdi.

Yayınlanma: 02.12.2014 - 14:19
Abone Ol google-news

Fenerbahçe - Eskişehirspor maçı ile ilgili konuşan MHK Başkanı Zekeriya Alp, karşılaşmada bazı hatalar yapıldığını söyledi. Emre Belözoğlu hakkında da konuşan Alp, "Kendisini çok seviyorum. Yıllarca Türkiye'ye hizmet etti. Zaman zaman agresif hareketleri olabiliyor. Futboldan gelen kişiler olarak bazen bunu normal karşılayabiliriz ama bir yere kadar. Hakemler ile konuşma tarzı, söyledikleri herkesi yanlış yere yönlendirebiliyor. Umarım bu hareketleri son bulur" ifadelerini kullandı.

MHK Başkanı Zekeriya Alp'in açıklamaları şöyle:

Hep hakem hatalarını konuşuyoruz, hakemlerin verdiği doğru kararlardan kimse bahsetmiyor. Geçtiğimiz hafta PTT 1.Lig'de ciddi hakem hataları ile karşılaşmadık. Bu iyi bir gelişme. K.Paşa-Ç.Rize maçında hakemimiz,futbolcunun suratına çarpan topu el gibi görünce golü geçerli saymadı. Bu pozisyonu, 6.hakemin de görmesi gerekirdi.

G.Antep-G.Saray maçında Özgür Yankaya'nın golden sonraki hareketi istem dışı, oyun sırasında gelişen bir refleksti. Yankaya ile maçtan sonra konuştum. Ancak hakemlerimizin bu tarz hassas konularda daha dikkatli olmaları gerekli.

Bolu-Kayseri maçındaki gibi yaşanan itiraz olaylarında, teknik heyetleri ve idari menajerleri sakin olmaya davet ediyoruz. Her hakemimizi ayrı ayrı her hafta verdiği kararlara göre değerlendiriyor ve notluyoruz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler