Ziya Selçuk'tan 'yüz yüze eğitim' uyarısı!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Öğrencilerimize bir kez daha 'Yüz yüze eğitime ara veriyoruz' demek istemiyoruz. Bunun için lütfen maskenizi takın, mesafenizi koruyun, temizliğe dikkat edin" dedi.

Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitimin başladığı ilk gün sınıfta öğrencilerin çekilen fotoğrafını paylaştı. Selçuk, "Bu çocuklara, bu umuda, bu neşeye, bu küçücük yaşta sorumluluk alan öğrencilerimize bir kez daha 'Yüz yüze eğitime ara veriyoruz' demek istemiyoruz. Bunun için lütfen maskenizi takın, mesafenizi koruyun, temizliğe dikkat edin. Bugün tutunduğumuz umuda yıl boyu ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.
Selçuk ayrıca bu hafta 31 ilde 68 bin 241 tablet bilgisayarın daha öğrencilerle buluşturulacağını da Twitter'dan duyurdu. Selçuk, "Eğitimde 'kontrollü normalleşme' ile çocuklarımızı koşullar ölçüsünde okullarına kavuştururken bu hafta 68 bin 241 tablet bilgisayarı daha 31 ilde öğrencilerimize ulaştırıyoruz. Çocuklarımızı, yeni dönemde daha aktif çalışacak EBA destek noktalarına davet ediyoruz" mesajını paylaştı.
Video Haberler
-
Canlı yayında dekolte sansürü! Üst düğmeyi ilikledi
-
Beyoğlu'nda kan donduran görüntüler
-
Vicdansızlığın görüntüsü!
-
Rus savaş gemisinde dikkat çeken görüntü
-
Metrobüste genç kadına taciz iddiası! Şüpheliye tokat
-
Kısıtlamada yakalandı, polisten kaçış yok dedi
-
Akıntıda sürüklenen yavru yılkı atı son anda kurtuldu
-
Kadıköy’de yol ortasında kavga kamerada
-
Yardım gecesinde Acun Ilıcalı'yı şoke eden telefon
-
İzmir’de film gibi olay!
En Çok Okunan Haberler
-
Rusya'dan Türkiye'ye açık uyarı
-
Hazal Kaya, acillerdeki son durumu böyle anlattı
-
Kokoreç yerken hissetti, gerçek hastanede ortaya çıktı
-
Bakan Koca, Bilim Kurulu sonrası açıklama yaptı
-
Savcıya muayene sırası vermeyen doktor ifadeye çağrıldı
-
Aşılar çöpe gitti!
-
Rusya'dan Türkiye kararı
-
Burak Sergen yoğun bakıma alındı
-
DEVA'da deprem
-
AKP'li Hamza Dağ'dan 128 milyar dolar yanıtı