Ekosistem alarmı: Kuşların bir kısmı cinsiyet değiştiriyor
Bilim insanları, Avustralya’daki yabani kuşların bir kısmında görülen cinsiyet değişiminin çevresel kirlilikle bağlantılı olabileceğini açıkladı. Araştırma, doğa üzerindeki kimyasal baskının düşündüğümüzden daha büyük olabileceğini gösteriyor.
En Çok Okunanlar
2 Mart'ı işaret etti: 'Adaylık' tartışmalarına yanıt verdi
CHP lideri Özgür Özel, 2 Mart'ta "350 kişilik kadroyu" ve "öne çıkan 20 vaadi" açıklayacaklarını belirterek, "Bu ülkenin sorunlarına kalıcı çözümleri nasıl üreteceğimizi anlatan bir sunumla Türkiye'nin karşısına çıkacağız" dedi. Özel, "adaylık" tartışmalarına da değinerek "Ekrem Başkan'ın aday olamamasının faturasını Erdoğan'a ödetmeden yeni bir aday çıkartmak doğru değil" diye konuştu.
CHP'den Adalet Bakan yardımcılığı atamalarına sert tepki
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Adalet ve İçişleri bakanlıklarında yapılan bakan yardımcısı değişikliklerine tepki göstererek özellikle Adalet Bakanlığı’ndaki atamaların İBB operasyonlarıyla bağlantılı olduğunu söyledi. Günaydın, İçişleri Bakanlığı’ndaki değişimlerin ise teamüllere daha uygun göründüğünü belirtti.