Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Dünya Kupası Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler omuz omuza bağış kampanyası
TFF ile Fenerbahçe arasında Omuz Omuza Kampanyası Bağış Protokolü imzalandı TFF ile Fenerbahçe arasında Omuz Omuza Kampanyası Bağış Protokolü imzalandı 6 Şubat 2023'te yaşanan depremin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bölgedeki vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla futbol ailesi ile birlikte hayata geçirilen Omuz Omuza kampanyasına Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı konteyner bağışı için imza töreni düzenlendi.
Depremzedeler için anlamlı organizasyon! “TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı” Mersin’de oynandı Depremzedeler için anlamlı organizasyon! “TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı” Mersin’de oynandı Yaşanılan deprem felaketi sonrası ligden çekilen Hatayspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu'nda futbolcular, sanatçılar ve depremzede çocukların katılımıyla 'TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı' oynandı.
Omuz Omuza yardım kampanyasında ne kadar bağış toplandı? Futbolcular ve kulüp başkanları ne kadar bağışladı? Omuz Omuza yardım kampanyasında ne kadar bağış toplandı? Futbolcular ve kulüp başkanları ne kadar bağışladı?
Erce Kardeşler gözyaşlarına hakim olamadı! Erce Kardeşler gözyaşlarına hakim olamadı! Türk futbolunun depremzedeler için birleştiği Omuz Omuza kampanyasına depremi bizzat yaşayan Hataysporlu isimler de katıldı. Hatayspor'un file bekçisi Erce Kardeşler, gözyaşlarına hakim olamazken, "Oradaki insanları hiçbir zaman unutmayalım" diye konuştu.
Arsene Wenger kimdir, nereli, kaç yaşında? Arsene Wenger hangi takımlarda oynadı? Hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? Arsene Wenger kimdir, nereli, kaç yaşında? Arsene Wenger hangi takımlarda oynadı? Hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? Arsenal'in efsane teknik direktörü Arsene Wenger, Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören yurttaşlarımız için düzenlenen yardım programına katılacak. Türkiye'ye destek için programa katılan Arsene Wenger'in hayatı ve kariyeri futbolseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Arsene Wenger kimdir, nereli, kaç yaşında? Arsene Wenger hangi takımlarda futbol oynadı? Hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı?
Jurgen Klopp kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımlarda futbol oynadı? Jurgen Klopp hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? Jurgen Klopp kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımlarda futbol oynadı? Jurgen Klopp hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? Dünyaca ünlü teknik direktör Jurgen Klopp, Kahramanmaraş'taki depremler sonrasında evlerinden, işlerinde ve ailelerinden olan depremzedeler için düzenlenen Omuz Omuza Bağış Kampanyası'na katılacak. Yurttaşlar Jurgen Klopp'un hayatını incelemeye başladı. Peki, Jurgen Klopp kimdir, nereli, kaç yaşında? Hangi takımlarda futbol oynadı? Jurgen Klopp hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı?
Pep Guardiola kimdir, kaç yaşında, nereli? Pep Guardiola hangi takımlarda oynadı? Hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? Pep Guardiola kimdir, kaç yaşında, nereli? Pep Guardiola hangi takımlarda oynadı? Hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı? Hem futbolculuğu hem de teknik direktörlüğü ile kendisinden sıkça söz ettiren dünyaca ünlü teknik direktör Pep Guardiola'nın hayat hikayesi araştırılmaya başlandı. Futbolseverler Guardiola'nın nasıl futbolcu olduğunu, nasıl teknik direktörlüğe geçtiğini, hangi takımlarda oynadığını merak ediyor. Peki, Pep Guardiola kimdir, kaç yaşında, nereli? Pep Guardiola hangi takımlarda oynadı? Hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı?
Omuz Omuza bağış kampanyası hangi kanalda, saat kaçta? Omuz Omuza kampanyasına kimler katılacak? Omuz Omuza bağış kampanyası hangi kanalda, saat kaçta? Omuz Omuza kampanyasına kimler katılacak? Kahramanmaraş'ta 6 Şubat gecesi meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki yıkıcı depremler birçok yurttaşımızı evinden, işinden ve sevdiklerinden ayırdı. Yapılan yardımlar ve düzenlenen bağış programları ile depremzedelerin yaraları sarılmaya çalışılıyor. TFF, deprem bölgelerindeki depremzedelere yardım etmek için futbol camiasını "Omuz Omuza" programında bir araya getiriyor. Peki, Omuz Omuza kampanyası hangi kanalda, saat kaçta? Omuz Omuza kampanyasına kimler katılacak?

En Çok Okunanlar

Yatırımcılar Şimşek ve Karahan'ı masada bıraktı
Yatırımcılar Şimşek ve Karahan'ı masada bıraktı TBMM'de kabul edilen ve yabancı fonlara vergi avantajı sağlayan yeni düzenlemenin ardından Londra’ya giden Şimşek ve Karahan, toplantı esnasında CHP’ye yönelik "mutlak butlan" kararı haberlerinin düşmesiyle büyük bir şok yaşadı. İngiliz ekonomist Timothy Ash, yargı kararı sonrası yabancı yatırımcıların görüşmeyi terk ederek ofislerine döndüğünü belirtti.
Bilgi Üniversitesi neden kapandı?
Bilgi Üniversitesi neden kapandı? Bilgi Üniversitesi'nin faaliyet izni Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile kaldırıldı. Bilgi Üniversitesi neden kapandı? Bilgi Üniversitesi'nin sahibi kim? Bilgi Üniversitesi öğrencilerine ne olacak?
Kemal Kılıçdaroğlu üç ismi azletti
Kemal Kılıçdaroğlu üç ismi azletti Son dakika haberi... CHP’de mahkemeyle göreve getirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk hamlesi, partinin üç avukatını görevden almak oldu. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi avukatları Çağlar Çağlayan, Mehmetcan Keysan ve Hazar Kardaş'ı azletti. Karara ilişkin Cumhuriyet'e konuşan Çağlar Çağlayan, sabah saat 08.30 itibarıyla görevden alındığının kendisine tebliğ edildiğini söyledi.
‘Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le görüşmeli, feragat etmeli!’
‘Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le görüşmeli, feragat etmeli!’ MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP’nin 38. Olağan Kurultayı hakkında verilen “mutlak butlan” kararına ilişkin açıklama yaptı. CNN Türk canlı yayınına gönderdiği değerlendirmede Bahçeli, "Bunun için öncelikle tarafların sağduyu ile CHP ortak faydasında buluşmak, parçalanmamak, ufalanmamak ve savrulmamak iradesiyle hareket etmesi gerekmektedir. Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'le görüşmeli, feragat etmeli” dedi.
'Artık gecesiyle gündüzüyle Genel Merkez'deyiz'
'Artık gecesiyle gündüzüyle Genel Merkez'deyiz' Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36. Hukuk Dairesi’nin CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nı “mutlak butlan” gerekçesiyle iptal etmesinin ardından CHP’de olağanüstü Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplandı. Yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından kameraların karşısına geçen Özgür Özel, kararı “darbe” olarak nitelendirdi. Özel, karara karşı Genel Merkezi terk etmeyeceğini duyururken halka mücadele çağrısı yaptı.
'Kılıçdaroğlu, genel merkeze polisle gelmeyecek'
'Kılıçdaroğlu, genel merkeze polisle gelmeyecek' Mahkeme kararıyla yeniden CHP Genel Başkanlığı’na dönen Kemal Kılıçdaroğlu’nun, genel merkeze polis eşliğinde gitmek istemediği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun yakın çevresine “gerilim görüntüsü” oluşmaması için sert açıklamalardan kaçınılması talimatı verdiği belirtildi.
Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na son dakika çağrısı!
Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na son dakika çağrısı! ABB Başkanı Mansur Yavaş, CHP'ye mutlak butlan kararı sonrası bir açıklama yaptı. "Hukuk devletinde hiç kimse, hiçbir kurum; kesinleşmemiş bir yargılama sürecinin yerine geçemez" diyen Yavaş, "Yapılması gereken; gerilimi büyütmek değil, aklıselimle hareket ederek partinin kendi iradesiyle 1-2 ay içerisinde kongre kararı alacağını açıklaması ve süreci demokratik teamüller içerisinde işletmesidir" dedi.
İktidar niçin mutlaka kaybedecek?
İktidar niçin mutlaka kaybedecek? İktidar yedi nedenle, mutlaka kaybedecek...
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye