Belçikalı futbolcu Kevin de Bruyne finalin şifresini verdi

İstanbul'un ev sahipliğinde düzenlenen UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ile kozlarını paylaşacak Manchester City'de Kevin de Bruyne, karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Belçikalı yıldız, Inter'in oyun planı hakkında, "Maçın bir noktasında açık vereceklerdir. Bundan yararlanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 10.06.2023 - 09:49
Belçikalı futbolcu Kevin de Bruyne finalin şifresini verdi
Abone Ol google-news

Manchester City'nin yıldızı Kevin De Bruyne, Inter maçı öncesi konuştu.

Belçikalı yıldız, iki yıl önce finalde Chelsea'ye kaybettiklerini belirterek, "Chelsea karşısında yeterince iyi değildik ve bunu kabul etmemiz gerekiyor. Önümüze yeni bir şans çıktı turnuvayı kazanmak için. Bu noktaya yeniden gelmek bizim ve taraftarlarımız için çok önemli" dedi.

Kevin de Bruyne

"EŞİMLE ÇOK MUTLUYUM"

31 yaşındaki futbolcu, Premier Lig'de kazandıkları kupaların kendilerine güven verdiğini, hem savunmada hem hücumda iyi olmaya çalıştıklarını kaydetti.

"Haaland ile aranızdaki kimyadan bahsedebilir misin" sorusuna, "Hayır. Eşimle çok mutluyum" diyerek esprili bir yanıt veren Belçikalı futbolcu, "Haaland, sizin ne istediğinizi anlıyor. İnanılmaz bir hızla goller atmaya başlıyorsunuz. Takıma büyük bir kolaylık sağlıyor bu. Inter'e karşı eminim nasıl oynaması gerektiğini kendisi daha iyi biliyordur" dedi.

Inter'in zaman zaman 5'li savunmaya dönebildiğinin hatırlatılması üzerine De Bruyne, "Maçın bir noktasında açık vereceklerdir. Bundan yararlanmamız gerekiyor" dedi.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler