Beşiktaş başkanlık seçimleri ne zaman? Beşiktaş başkanlık seçimi adayları kimler?

Beşiktaş'ta Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın tarihleri belli oldu. Peki, Beşiktaş başkanlık seçimleri ne zaman? Beşiktaş başkanlık seçimi adayları kimler?

Yayınlanma: 24.10.2023 - 11:32
Beşiktaş başkanlık seçimleri ne zaman? Beşiktaş başkanlık seçimi adayları kimler?
Abone Ol google-news

Beşiktaş başkanlık seçim tarihinin ayrıntıları belli oldu. Siyah-beyazlı ekipte Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Beşiktaş başkanlık seçimleri ne zaman? Beşiktaş başkanlık seçimi adayları kimler?

BEŞİKTAŞ BAŞKANLIK SEÇİMLERİ NE ZAMAN?

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklama şu şekilde:

"Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir."

BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin yeniden aday olup olmayacağını yakın zamanda açıklaması bekleniyor. Çebi’nin dışında Emre Kocadağ ismi geçiyor.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler