Bakan okul ziyaret edecek diye öğretmene park yasağı

Bakan okul ziyaret edecek diye öğretmene park yasağı

13.12.2025 04:00:00
Güncellenme:
Bakan okul ziyaret edecek diye öğretmene park yasağı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geleceği toplantıdan önce okuldaki öğretmenlere okula araçla gelmemeleri söylendi. Uyarının amacı güvenlik olarak gösterildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin dün İstanbul Üsküdar’daki Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen ‘Dijital İkiz Atölyeleri Projesi’ tanıtım toplantısına katıldı.

Program öncesinde okuldaki öğretmenlere, güvenlik gerekçe gösterilerek ‘okula araçlarıyla gelmemeleri’ konusunda uyarı yapıldı. Öğretmenlerden okula toplu taşımayla gelmeleri, kendi aracıyla gelecek olanların ise araçlarını okul dışında bir yere park etmeleri istendi. Uyarının ‘otoparkın korumalara ayrılması’ nedeniyle yapıldığı öğrenildi. Okulun bahçesi ders saatleri dışında İstanbul Valiliği’ne bağlı İSTAY A.Ş tarafından işletilen otopark olarak kullanılıyor.